Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tabáni István szerintetek is...

Tabáni István szerintetek is csak megjátssza magát?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem is teljesen megjátssza,de mindenesetre "rájátszik",szerintem manipulálni akar,vagyis érzelmileg rá akarja venni a nézőket,h rá szavazzanak.Pedig jó hangja van,menne enélkül is.Ti hogy látjátok?(Bocsi,van egy ilyen "rögeszmém",h minden emberben a rosszat látom,ezt is csak amiatt gondolom?)
2009. nov. 22. 10:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abszolút nem.Ő ilyen érzékeny,csendes művész lélek:)Aki nem él ebben a világban,nem értheti meg egy művész lelkét:)

A tegnap sírás pedig valódi volt,nem manipulatív:)Én is elsírtam magam,bár még az elején:)

Ha már itt tartunk,bennem nagyon felment a pumpa,amiért Viktort kiszavazták.Olyan csodálatos hangja van,erre pufff...bezzeg Csikó Szabolcsnak a semmi táncával van helye köztük...:/

2009. nov. 22. 10:23
 2/19 anonim válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.Én most neki szurkolok és a Bad boyznak :P

Bár az engem is flidegesített hogy Viktor ment. :/

15/L

2009. nov. 22. 11:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

NEM JÁTSSZA MEG!

Nagyon felidegesít hogy ezt mondják páran...álljanak ki a szinpadra és énekeljék így el...azért sírt,mert...egyszerűen ez a dal...mindenkiénel ezt váltja ki...énekelni is nehéz lehetett neki.Szerény...Kedves.Jó hangja van.

SZURKOLOK NEKED ISTVÁN!

2009. nov. 22. 12:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem játsza meg magát! Ő ilyen érzékeny, visszahúzódó és csendes. Mért játszaná meg magát?? Ő ilyen és kész, nagyon tehetséges, gyönyörű hangja van, én nagyon szurkolok neki!

HAJRÁ ISTVÁN! :)

2009. nov. 22. 13:45
 5/19 A kérdező kommentje:
Azért,mert aki csendes és visszahúzódó,az nem akarja ezt a tulajdonságát nagydobra verni...Nem úgy értem,h szó szerint el kéne titkolnia,h ilyen,de ez már túlzás..rájátszik
2009. nov. 22. 13:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszik rá... F*szfej :/ -.-
2009. nov. 22. 13:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm, valóban pesszimista, és rosszindulatú vagy egy kicsit. Szerintem 10ből legalább 9 azt mondja, hogy NEM játsza meg magát. Én is ezt vallom. Egy aranyember. SZURKOLOK NEKI!!!
2009. nov. 22. 13:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legnagyobb baj,hogy manapság csak a rosszat látjuk az emberekben.Miért?

Szerinted kedves kérdező egy ffi nem lehet érzékeny lelkű?

Ő egy művész ember és aki nem az,az nem értheti meg azt a világot!

HAJRÁ ISTVÁN!SZERETÜNK!!!

2009. nov. 22. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt elég nehéz lenne megjátszani!!! Ö ilyen szerény! Nekem az elejétől kezdve nagyon tetszik, miatta nézem a műsort.Nagyon remélem István fog nyerni!!!

Szeretünk István!!!

2009. nov. 22. 18:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Ha nő lenne is ezt gondolnám róla... És egyébként miért mondod,hogy ez a baj a mai világgal,h mindenki mkiben a rosszat látja,olvasd már el a hozzászólásokat,rajtam kívül senki nem azt látja benne.És el is ismertem már a kérdés feltevésemben,h van egy ilyen rossz tulajdonságom.És főleg hogy nem sértegettem senkit,akkor miért kell lef*szfejezni?:S
2009. nov. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!