Tényleg nem fáj a kutyának csak megjátssza, hogy fáj?
Ismerősömnél voltam, és van egy pincsije, a pincsi megrágta a papucsot, oda rohant a gazdája, a kutya egyből lehasalt, összehúzta magát, kikapta a szájából a papucsot, és rácsapott egy taslit a kutyaára.
A kutya nyüszített meg arrébb rántotta a fejét.
Megkérdeztem, hogy mégis miért vered a kutyát, nem látod, hogy fáj neki?
Erre az volt a válasz, hogy dehogy fáj, csak megjátssza a dolgot, hogy megsajnáljam.
Tényleg tudnak ilyet tenni a kutyák?
Van kutya, amelyik nyüszítősebb, mint az átlag. Egy tasli nem hiszem, hogy annyira fájna. A kutyák eleve titkolják a fájdalmat, mert az állatvilág nem tűri a gyengébbet, így működik az ösztön.
Az viszont nem helyes, hogy veréssel neveli. A reakciója is jelzi, hogy már fél a gazdájától, mert tudja, jön az ütés. Ha nem is fájdalmas, de kellemetlen érzés számára.
A nyüszités a lehető legritkább esetben jelent fájdalmat.Inkább rémültség hirtelen valamitől,vagy játszani akar de nem viszed ki,stb legtöbbször hangulatot jelez nem fájdalmat.
Egy papuccsal nemhiszem,hogy fájdalmat okozott volna akutyának
Idézet:
"kutya egyből lehasalt, összehúzta magát, "
Ez nem egy tasli következménye. De még kettőé sem.
az biztos h fájt neki...:/
a kutyák megtudják játszani a dolgokat..az én kutyám is állandóan játsza magát ha vmit akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!