Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed erről? VV4...

Mi a véleményed erről? VV4 győztes?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy előre megvan ki nyeri.

Most akárki győzhet az rtl mossa kezeit hisz mindegyiknél van egy ok miért nyerhet.Éva ugye 4szer győzött,Jerzy legyőzte Bécit.

Ha az Alekosz drukkerek jutataák vissza őket akkor eleggé eltaktikázták,hisz erre bizonyiték egy száll se hogy ők szavazták vissza Évát és Jerzyt,bárkit kikiálthatnak győztesnek.

2011. máj. 4. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
+ha a Jerzy nyer arra is lehet fogni, h Éva és Alekosz szavazatai megoszlanak.
2011. máj. 4. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Jerzy fog nyerni. Nem tudom mások miért mondják azt hogy az Alekosz rajongók juttatták vissza Jerzyt, hiszen erre egy szál bizonyíték sincs.
2011. máj. 4. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze, bárki nyerhet. Egyébként az tény, hogy az Alekosz rajongók benne voltak abban, hogy Éva és Jerzy menjenek vissza, de ahhoz ők kevesen voltak. Hozzájárultak, de nem ők juttaták vissza, ehhez még sokan mások is kellettek. Mondjuk ott inkább az volt a nyitja a dolognak, hogy Bécit sokan utálták.

De amúgy Jerzy győzelmén elgondolkodtam kicsit, mert már a bekerülése is furcsa volt, hogy a beszavazón nem ő kapta a legtöbb szavazatot, de azért csak betolták a villába.

2011. máj. 4. 09:35
 4/7 A kérdező kommentje:

09:22.

Igen,plusz még az Alek Éva ellentábor Jerzyre szavaz.

Az a lényeg hogy az Alekosz fannok meg vannak győződve arol hogy ők jutatták vissza mindkét jatékost,de ezt csak az tudja aki aki a facen szétnéz,a tv ben erröl nem volt szo.ergo az egész elmeletet csak a facebookon lehet olvasni a tv nézők többsége nem is tud róla.

Bizonyiték nem is lehet,hisz az smsbe nem lehetett odairni Jerzy(alekoszért)

2011. máj. 4. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem JERZY. Ő érdemli meg a legjobban és neki van a legnagyobb szüksége is rá. Amugy Alekot ki nem állhatom. Egy nagyképű iszogatós senki!!!
2011. máj. 4. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
jerzy legyen.
2011. máj. 4. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
"Nem tudom mások miért mondják azt hogy az Alekosz rajongók juttatták vissza Jerzyt, hiszen erre egy szál bizonyíték sincs." Akkor Te elhiszed, hogy szimplán csak erősebb volt Bécinél, akinek hatalmas rajongótábora volt! :DD Idióta
2011. máj. 5. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!