Szerintetek kialakult valami Anikó és Jerzy között?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Jerzy más szemmel kezdett ránézni, főleg azok után a házassági feladatok után... szerintetek ha benn maradt volna Anikó lett volna köztük valami?2011. máj. 1. 22:16
11/14 anonim válasza:
Anikó nagyon sok helyre próbálta már befúrni magát, ha ki is alakult valami, tuti vagyok benne, hogy ez is csak olyan, mint a többi.
12/14 anonim válasza:
Semmi különös nem alakult ki közöttük, csak Anikónak már nem volt senki más, akivel viszonylag normálisan tölthette volna a hátralévő villa napjait.
13/14 A kérdező kommentje:
és ehhez mit szóltok? [link] szerintem Anikó direkt ingerelte Jerzyt, hisz nem lett volna kötelező leborotválnia "ott" is, hisz minek? elég lett volna a bikinivonalát vagy valamit, ami látszik, de mégis szándékosan belenyúlkált a bugyijába ráadásul azzal a kezével, amelyikhez oda volt kötve a keze... és Jerzy még mondta is, hogy "felizgulni ér?" azért szerintem ezt nem lehet semminek nevezni...
2011. máj. 2. 15:29
14/14 anonim válasza:
Jerzy kezdett kicsit vonzódni Anikóhoz, ebben biztos vagyok. De azt talán túlzás mondani, hogy kezdett kialakulni köztük valami. Hosszú idő végre kezdtek jóban lenni, nem néztek át egymáson, jól elvoltak együtt, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!