Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek kialakult valami...

Szerintetek kialakult valami Anikó és Jerzy között?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy Jerzy más szemmel kezdett ránézni, főleg azok után a házassági feladatok után... szerintetek ha benn maradt volna Anikó lett volna köztük valami?
2011. máj. 1. 22:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2011. máj. 1. 22:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Jerzy még mindig a Gigit szereti.
2011. máj. 1. 22:20
 3/14 A kérdező kommentje:
meg Anikó is zavarban volt a romantikus vacsora közben... ez sem jelentett semmit??
2011. máj. 1. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Anikó azért volt zavarban mert kettesben kellett beszélgetni egy olyan emberrel akivel kb 5 hónapig kerülték egymást és kölcsönös unszimpátia volt közöttük. Igazából nem is nagyon volt témájuk, csak a közhelyes dolgok. Én úgy éreztem ez lehetett a zavartság oka.
2011. máj. 1. 22:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Jerzy már nem szereti Gigit, szakítottak, és Anikó mégiscsak jobban néz ki, mint Gigi szóval szerintem az utóbbi időben Jerzy többet gondolt Anikóra, mint Gigire...
2011. máj. 1. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Az egyébként mindent elárul, hogy Anikó Évához szólt be utoljára a villába. Ha valamit érzett volna Jerzy iránt biztosan tőle köszön el.
2011. máj. 1. 22:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen lehet, hogy amiatt volt zavarba amit mondasz, de ha egy percre megfeledkezel arról, ami eddig volt köztük (az a sok viszály stb) és úgy szemléled a viselkedésüket úgy kicsit éreztem valamit a levegőben... de lehet csak én láttam túl sokat bele a szituációba.
2011. máj. 1. 22:28
 8/14 A kérdező kommentje:
ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy én ezt a "vonzalmat" ha tényleg van én a Jerzy részéről véltem felfedezni leginkább... Anikó biztos nem jött volna vele össze főleg azok után, hogy Jerzy a Gigivel volt sokáig akivel Anikó egész jóban van, de Jerzy ettől még vonzódhat Anikóhoz...
2011. máj. 1. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Jerzy még mindig a Gigit szeret!
2011. máj. 1. 22:30
 10/14 A kérdező kommentje:
szerintem nem, legalább is nagyon remélem, mert a Gigi nagyon ocsmány ( és most nem a külsejére gondolok, de a feje se valami szép...) ahogy viselkedett a párbajon, rosszul voltam tőle. Anikó teljesen normális volt végig, szóval ebből is látszik, melyikük a jobb ember.
2011. máj. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!