Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kedves Anikó-rajongok! Mit...

Kedves Anikó-rajongok! Mit éreztek most?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Éva a nyerő, és ezt negyedszer is bebizonyította.

:)

2011. máj. 1. 22:19
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Trhuston. Ez csak egy újabb indok, hogy "bundát" kiáltsanak. Semmi más. Tök mindegy mi történéik, valami mindig van ami arra utal, hogy csaltak. Mert logikusan gondolkodni nem tudnak. Anikó nem vette át a vezetést egyszer sem, és mi is mikor néztük, egyből gondoltuk, hogy megfordították a képeket, mivel a versenyzők is látták, így kellett a fordulat.
2011. máj. 1. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Elképesztően rossz. Most kinek szurkoljak? Nyomorék Alekosznak, akinél hülyébbet nem láttam, vagy Évának, aki ugyan érdekes, de vele lehetelen együtt élni. JErzy egyedül a normális, de ő sajnos nem fogja megnyerni...
2011. máj. 1. 22:24
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

22:24. Neked nem is kell együtt élj Évával. :)

Egyébként én is gondba vagyok a drukkolással,mert egyiket sem szeretem annyira, hogy neki adjam a főnyereményt. Szerintem is Jerzy a legnormálisabb.

2011. máj. 1. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Anikó iránt semmilyen érzésem nincs, nem érdekel. Éva iránt annál inkább! Nagy fokú ellenszenvet érzek, az ilyen és hozzá hasonló embertípusok azok, akit a pokolba kívánnék.
2011. máj. 1. 22:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
szomorú vok, és csalódott :((
2011. máj. 1. 22:43
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Miert kellet a studioba egy 50-50% os eredemyent megmutatni?Azert hogy kesobb tudjanak manipulalni a kepekkel?Anyira nem volt az egesznek ertelme hogy csak na.

Sajnalom hogy Ani kiesett,remelem mostmar Jerzy nyer.

2011. máj. 2. 08:39
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerűen nem érdekel már az utolsó hét alakulása, sem pedig a végeredmény, mert mindhárom játékban maradt emberke egyenként is nulla, együtt pedig tripla nulla. Kicsit ijesztő, hogy ilyen embereket sztárolnak manapság. Egyedül abban bízom, hogy a szavazó réteg viszonylag szűk csoportja csak a lakosságnak, bár a felnövekvő nemzedék elé ilyen típusú példaképek állítása sem szerencsés dolog.
2011. máj. 2. 09:14
 19/21 anonim ***** válasza:

jaj ne lovagoljatok már ezen a bundán... ha eddig csalt is volna az RTl mostanra olyan nagy hangot kapott az egész hogy már nem "mernének" csalni".

a képeket azért fordították meg mert most a studioban is megmutatták a rendes állást, így a fantomképek százalékos mutatásával is mindenki tudhatta ki nyert mielőtt felfedték volna, láttátok éva is mondta h anikó nyert... ez mindössze hatáskeltés része volt... nekem tetszett. (attól függően hogy ki nyert, mert én mind a kettőt utáltam szal nem is drukkoltam egyiknek sem)

2011. máj. 2. 10:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Én évát és anikót is bírtam, de azt szerettem volna ha Anikó megy vissza. Éva már túl idegbeteg, alekmoszt unom Jerzy meg olyan mint eddig is. ez a hét nagyon uncsinak ígérkezik..
2011. máj. 2. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!