Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kedves Anikó-rajongok! Mit...

Kedves Anikó-rajongok! Mit éreztek most?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Noha nem vagyok rajongója egyiknek sem, de szerintem ez előre meg van játszva, fel lett cserélve a fantomkép, elég gáz!
2011. máj. 1. 22:01
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
azt h SZÉP VOLT ANIKÓ!!!, de felettébb érdekes, hogy mióta képeket mutogatnak, csak most fordították meg a végén a két képet..de mind1
2011. máj. 1. 22:01
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó: ezt én is megfigyeltem.Anikó elejétől kezdve a kedvencem,sajnálom,hogy kiesett,mert szerintem lett volna helye a döntőben.Az viszont biztos,hogy a műsort többet nem nézem,mivel a 3 ember közül aki bennt maradt egyiket se kedvelem.Nekem mostantól mind1 ki nyeri meg. :)
2011. máj. 1. 22:03
 4/21 anonim ***** válasza:
41%
Jaj ilyenkor akinek nem a kedvence nyert folyton ezzel jön h csalás meg érdekes meg stb... mér nem lehet elfogadni? Anikó kiesett Éva meg nyert megérdemelten. És ennyi.
2011. máj. 1. 22:09
 5/21 anonim ***** válasza:
51%

Csalódottságot, a beköltözése óta neki drukkoltam és jó lett volna még egy hétig látni a képernyőn, az meg még jobb lett volna látni ahogy nyer.

Az is rossz volt amikor a végén mutatták a százalékokat az eddigi tapasztalatok alapján az ember azt hitte hogy Anikónak van 51%-a aztán jött a csalódottság mert most először felcserélték:(

2011. máj. 1. 22:11
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Felettébb érdekes, hogy megcserélték a képeket, de fordított esetben is ez lenne, csak azt te írtad volna.....
2011. máj. 1. 22:11
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
hát még jó, hogy felcserélték, mivel magának Évának és Anikónak is megmutatták az állást... ez várható volt, nem gondoltátok, hogy úgy hagyják a képeket, és akkor a százalékból egyből lejön, ki nyert?!
2011. máj. 1. 22:13
 8/21 Thurston ***** válasza:
16%
Najó, akkor megkérdezem. Miért? Mi a büdös francért érdekes?
2011. máj. 1. 22:13
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
Azért cserélték meg a képeket, mert most a studióban is megmutatták a fényképeket. Eddig meg csak a nézőknek, és a studióban csak a fantomképeket látták a %-okkal. Ezért most megcserélték, hogy legyen kis izgalom a végére is, ne legyen egyből levágós már a %-oknál.
2011. máj. 1. 22:14
 10/21 Thurston ***** válasza:
34%

22:14

Igen. Elég egyértelmű. Annyira, hogy a mind az öten (akik néztük a műsort) rögtön rávágtuk, hogy biztos megcserélték. Szóval tökre kíváncsi vagyok, hogy ez mitől lett érdekes valakinek. Bár nyilván ez a bunda legegyértelműbb jele, csak én nemértekehhez.

2011. máj. 1. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!