Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezel rajongók válaszolnátok?

Ezel rajongók válaszolnátok?

Figyelt kérdés

1. Van az az öregember, akit mindenki bátyámnak hív. Ki ő, hogy mindenki fél tőle?

2. Ezelnek honnan van annyi pénze, miből gazdagodott meg?

3. Miért hívja mindenki a másikat bátyámnak?

2011. máj. 24. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Szerintem valami maffiavezerfele,sosem mondtak ki eddig ki o,de jo sokaig elt dutyiban.

2.Amikor kijott akkor elment oda ahol most lakik es a kandalobba be volt falazva rengeteg penz,az oreg mondta neki hogy ott van,gondolom az ove volt.

3.Gondolom torokoknel ez a szokas.

bocsi ha nem tudtam teljesen valaszolni a kerdesidre.

2011. máj. 24. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, jól írta az első, ő maffiózó, sok kapcsolata van, és sokmindenre képes. Ezelnek tőle van pénze, mikor már Ezelként "szabadult", akkor az öreg adott neki egy kulcsot,és a kandallóban találta a pénzt, azóta meg szerintem azt forgatja.

A "bátyám" megszólításra nekem is az a tippem, hogy a törököknél ez a szokás.

2011. máj. 24. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy a "bátyám" megszólítás tiszteletet fejez ki náluk, idősebbeket hívnak így főleg vagy rangban magasabban állókat
2011. jún. 20. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!