A vak Krizbai Teca csak szánalomból jutott tovább, Gomes meg besírta magát a döntőbe mint Tabáni, Kutasi Árpi is csak azért nyert, mert szegény volt. Hol az igazság? Mikor fogják a tehetséget is értékelni magyarok?
Persze h izlesek es pofonok....de ha vlk kijelenti azt h Tabani,Teca es Gomes nem tehetsegesek azzal nagy baj van....
Maskulonben mindenki akkor sir amikor akar....
Tecának qrva jó hangja van, nagyon szépen énekel (magyar dalokat. Az angolt nem kéne neki erőltetni szerintem, de ez már nem zenei dolog.) Nem hiszem, hogy azért van még bent, mert vak...
Tessék, Gomes kiesett, örülhettek (nekem tetszett, amit csinált.)
Mindenkiről kitalálnak valamit, ha nem tetszik nekik.
(Megasztár 1: Tóth Vera a súlya miatt nyert, hogy ne érezze magát emiatt hátrányos helyzetűnek.
Megasztár 2-3: Caramell, Rúzsa Magdi a származásuk miatt, mert ha nem nyertek volna, az diszkrimináció, de ha a 2-ben meg Tóth Gabi nyer, akkor az azért lett volna biztos, mert Tóth Vera húga...)
Ezek szerint senki nem tehetség, mindenkit csak szánalomból tolnak előre.
Csillag születik 2-ben végig Tabáninak szurkoltam. Nem voltam vele egyedül, mivel nyert. Vajon miért? Nem hiszem, hogy azért mert elsírta a Fényév távolság végét.
Tabáni után akit a legtehetségesebbnek tartottam, az MC DC volt, és NEM a lába miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!