A közelmúltban látottak alapján ha ma Béci megy vissza, nincs igazság a Földön?
ha Béci visszamegy az az RTL manipulációja, mert Szanda unalmas, Béci meg csinálja afeszkót, ergó vele nőne a nézettség.
De az alapján amiket Bécike csinát az elmúlt napokban már rég ki kellett volna zárni, ugyanis a rágalmazás és fenyegetés az bűncselekménynek számít, nem holmi Villa szabályt sért csak hanem a TÖRVÉNYT!
Olvasom a kommenteket a valóvilág oldalán, ott is ugyan ezek mennek , a kommentelők 90%-a Béci ellen van.És írták ezt a bekiabálós dolgot is, hogy ne hogy elsumákolja az RTL stb..
És a kommentek moderáláson mennek át, és ezt elolvassák.Remélem hogy lessz ennek következménye, még a mai összefoglalóban.
De úgyis ma már úgy is otthon fog aludni ez a beképzelt öntelt, arogáns majom Béci.
HAJRÁ SZANDIKAA!!
Ne nézzétek ezt a sz@rt, mert hü lyék maradtok.
19:30 Duna TV
HAJRÁ FRADI!
Utolsónak. Oké, aláírom. Eddig hideg volt, valamit nézni kellett. Sőt, még a fociban is érdekelt vagyok. De ez a hülyegyerek menjen a p.csába, mert engem ma spec. (videókat néztem vissza, köllött ez nekem), annyira felhúzott, hogy kééész vagyok tőle. Ha ezt megeszik az emberek, akkor gratula nekik. :S :S :S
Nem vagyok Szandi-fan, csíptem a csajt, aztán nem, aztán megint igen, szóval el sem tudom dönteni, de ez a Béci egy gerinctelen féreg. Sajnos szó szerint. (A zöld kezecske azé" megy neked is!) :)
Utolsó:
Szandika oldalán is áll egy csomó celeb. Este a Belevelóban is a meghívott celeb vendégek közül egyiksem Béci oldalán állt, mindegyik Szandikáén.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!