A közelmúltban látottak alapján ha ma Béci megy vissza, nincs igazság a Földön?
Mindig lemaradok. Nem vagyok valami gyakorlott kommentelő. Szóval akkor a VV-t nem nézőnek üzentem.
Utolsó (Szandika-celebesnek). Hát az nem volna rossz.... Mennek a zöld kezek!!! Nem szoktam, de most aki picit is egyetért velem, pontozom, mert (magam sem értem), kiakadtam, mint a kakukkos óra ezen a cigón.
Akármilyen celed is áll Béci oldalán, akkor is ha nem Szandika megy vissza, akkor már elgondolkodok rajta én hogy ez tényleg bunda lehet....
Sok fórumot olvastam ma, és a fórumozók 80%-a felvan háborodva Béci miatt. És még az is inkább Szandikára szavaz aki nem annyira kedveli, csak hogy Béci kieesen.
19.20-nak: akkor lássuk a medvét! Ha neked lesz igazad, nincs igazság a Földön.
(VV-fan). :D
Én is mindenhol csak azt hallom, olvasom, hogy inkább a Szandi menjen vissza. Szóval ha nem ő megy...
Már annyira beleéltem maga, hogy a Szandi visszamegy, és jön a felfordulás háhhá:D
annyira kiváncsi vagyok Gigi arcára hihi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!