Alekosz miért egy ilyen undorító ürge és miért szereti őt annyira mindenki?
Ami Anikót illeti nem érdekel, de amit Évával csinált az kb.ez volna: szerelmes belé,majd megakarja dugni,majd kijelenti,hogy a lelkitársa,majd többször is olyat csinál,hogy Éva kikészül és sírni kezd.
Miféle ember Alekosz ? Miféle gerinctelen féreg az,aki kihasználja a barátja gyengepontját, hogy idegileg tönkretegy őt ? Miféle beteg agy hajlamos arra, hogy csak azért szekáljon valakit, mert elutasította őt ?
És a végső kérdésem: miért szeretitek ezt, honfitársaim ?
Miért kedvelitek ezt az embertelen és gusztustalan stílust, amelyet ez a személy képvisel ? Ő a példakép, Alekosz ? Ez a mi példaképünk, ilyenné akarjuk, hogy válljanak gyerekeink vagy netalán ilyen fajta barátokat szerzünk magunk mellé, netalán ilyen férjre várnának a nők ?
Véleményeket szeretnék, bárki írhat és bármit ! Szeretnék kort is és nemet amennyiben lehetséges. Köszönöm előre is !
Jó:D Sajnos ezt eddig is tudtuk, hogy nem egy IQ bajnok ez a társadalom.:S Nagyon szomorú, de el kell fogadni, mert nem sok esély van arra, hogy ez rövidesen megváltozik.
Amúgy azt vettem észre, hogy mostanában mintha nem komálnák annyian.:)
Kedves kérdező, ilyen megfogalmazást még nem is láttam is a GYK-n. :)
Amúgy egyetértek veled. A játék közepe táján volt egy időszak, mikor már-már megkedveltem Alekoszt, de így a végére nagyot esett a szememben.
Már hetek óta látszik, hogy ő is egyre nehezebben viseli Évát, amit mondjuk meg lehet érteni, de ez, ahogy bánt mostanában az állítólagos barátjával, az tényleg gusztustalan volt.
Lehet, hogy időnként így jön ki rajta a felgyülemlett feszültség a sok visszautasítás után, hogy pont azokat kezdi durván piszkálni, akik mint férfit, úgy elutasították.
Én azt mondom, hogy még az elején-közepén megértem, hogy az emberek bírták ezt a faszit, mert érdekesnek érdekes, különcnek különc stb, de mostanra tényleg olyan ocsmány lett a viselkedése, hogy remélem ez felnyitja az emberek szemét, és nem hagyják, hogy ő nyerje meg a játékot.
Alekosz? Őt minden ép eszű ember rühelli, csak sajnos pont ők szavaznak kevesen. Ezért van esélye sajnos megnyerni a játékot. Önimádó, pökhendi, lusta, buta, férfi soviniszta, aki valóban csak tárgyként kezeli a nőket. Valódi érzelmeket nem táplál senki iránt, még a családját sem hiányolja, képes lenne bármeddig ebben a semmittevésben, mindennel ellátva, "okosságát" fitogtatva eléldegélni. Dehogy hiányzik neki a valódi szex, valódi nővel! Nagyon jól elvan ő ebből a szempontból is saját magával, ha egyébként ebben a formában, gondtalanul töltheti az idejét. Ez a szexmánia is csak a műsorához tartozik, mert vannak, akiknek érdekes amit szerencsétlenkedik ebben a témában.
Szerencsétlen Évát még én is megsajnáltam, mikor kiborult miatta, pedig őt sem bírom. Ahogy megalázkodik egy ilyen senki előtt, puli kutyaként követve, nem nagy jellemre utal az sem. Azért nyilvánvaló az is, hogy ez is csak érdek barátság, ugyan úgy, mint Olivéré, aki ebből és a következő feleség keresős műsorból is olyan pénzeket szakít, amit egyéb munkával nem lenne képes. Naná, hogy hatalmas "barátság" köti Alekoszhoz, akinek egyébként tudva lévő, hogy ez előtt a műsor előtt sem voltak barátai, sem pedig normális, tartósabb kapcsolata nővel. Na és ezzel az undormánnyal rendeznek feleség keresős műsort. Azok a nők is borzalmas fajták lehetnek, akik egy ilyen buta, öntelt, ráadásul nevetséges kinézetű embernek a kegyeiért pitiznek, még ha csak az ismertség vagy show kedvéért is!
Alekosz viselkedése mindig is undorító volt. Ez egy gusztustalan, önelégült, pojáca. Most, a végjátékban már kivehető (számomra), hogy egy szigorúan megírt forgatókönyv szerint adja "Önmagát". Az elején még mosolyogtam rajta, mert az idióta viselkedése feldobta a villa hangulatát, de az állandó, betanult körmondatai a végére már nagyon idegesítőek. Az igazi Alekosz a Gór-Nagy Mária délelőttjén mutatkozott meg igazán, mert a stop játékban, ahol rögtönözni (igazi hétköznapi nyelven) kellett volna beszélnie, már nem vett részt. Nem érti az egyszerű, másoknak természetes kifejezéseket, csak a betanult szöveget nyomja. Én az Éva helyében már többször is megütöttem volna a sok bántó/sértő megjegyzéséért. Persze a villában nem lehet verekedni, ezért olyan magabiztos ez a hernyó. Már pontosan tudja, hogy ő nem nyerhet, mert az eddigi "teljesítménye" alapján megnyerte a további léhűtő benti létet. ALEKOSZ FELESÉGET KERES??!!
Ő az igazi nyerő, mert munka nélkül zabálhat, piálhat ingyen még további hónapokon keresztül, dolgozni meg egy napot sem kell ezért. Ocsmányan viselkedik, én undorodom az ilyen emberektől. Férfinak sem nevezhető, de biztosan jelentkeznek olyan nők az új műsorába, akikkel ugyanezt megteheti. Gratulálok RTL! Legyen Alekosz a példakép a mai fiatalok számára:((
57/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!