Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gyerekek, ti ezt komolyan...

Gyerekek, ti ezt komolyan gondoljáktok? Jerzy használta ki Gigit? (Szavazás)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 20:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Gigi meg még azon van kiakadva, hogy Jerzy családias hangulatban van Éváékkal, aki köpött. Éva egy hangyányival jobban örült neki, amikor visszajött, mint Gigi a párbajbéli viszontlátásnak, és utána is, amikor Béci válán zokogott. Képes azon győzködni Jerzyt, hogy ne legyen jóban a köpős Évával. Mégiscsak egymás ellenfelei ott benn, Ha valaki akkor Gigi ennek a legjobb példája!

A zuhanyzós jelenet elég érdekes volt.:)

2011. ápr. 22. 10:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem pont annyira használták ki egymást, én egyiknél se éreztem hogy hű de nagy szerelem ez, érdekdolog volt, Jerzyvel undorítóan viselkedett Gigi a párbajon, ezért tette lapátra, ezen se kell csodálkozni.
2011. ápr. 22. 13:13
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen,eddig maskent gondoltam de a parbaj ota ugy velem Jerzy hasznalta Gigit,es nem forditva.
2011. ápr. 23. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!