Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV-ből szerintetek is nagyon...

VV-ből szerintetek is nagyon jó lelkű Jerzy?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 00:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
egyáltalán nem. Egy kétszínű hazug köcsög. Ez a mostani párbajon derült ki, megmutatta a foga "sárgáját". Nagyon szemét dolog volt, amit bécivel művelt, remélem ezért gigi dopja mint az egy hetes kutyaszart
2011. ápr. 19. 00:29
 2/13 anonim ***** válasza:

Igaz a Vénusz dala...izmos kockahas, üres fej.

De jólelkű.

Amúgy semmi bajom Jerzyvel, csak annyi, hogy nagyon manipulálható, azzal beszéli meg a baját, aki nemrég még leköpte, meg azzal van jóban, aki le retardált lég pisztolyozta.

Viszont az előélete miatt megérdemelné, de csak az miatt, mert eddig semmit sem csinált, vagyis nem nagyon mutatták.

2011. ápr. 19. 00:42
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem!Teljesen megváltozott az elmúlt 2 napban!Nagyképű lett!Párbajon is hogy viselkedett?Én eddig kedveltem most már nem!Gigi visszaköltözésével a villába azért majd visszacsippant egy kicsit remélem!Egyébként gratulálok neki,hogy ilyen jóba lett az Évával.Valaki szólhatna neki,hogy pár hete még leköpte meg szidta az anyját!Szégyen!
2011. ápr. 19. 08:40
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

jellemző Rácz fanok most fújnak a Jerzyre. SEMMIT SEM VÁLTOZOTT ROSSZ IRÁNYBA!!! ugyanolyan. nagyképű??? balfszok! Béci volt a nagyképű. most már utálto mindenkit? bezzeg Anikónak szurkoltok, annak a kis aljapcsának, aki Bécit is csak mocskolta állandóan. semmi logikátok nincs.

jerzy igenis jólelű, és remélem megnyeri a VV-t.

2011. ápr. 19. 09:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen jólelkü, egyre jobban kedvelem. Nem értem ezeket a gyűlölködő hozzászólásokat. Nem változott meg a párbaj óta, nem lett nagyképű. Az meg miért baj, hogy Évával és Alekosszal már jobb a viszonya, és nem vitáznak? Mióta Gigi kiment sokkal normálisabb, és velük is javult a kapcsolat. Az Éva köpése azért már több mint 2 hónapja volt, azóta sokminen történt. És mégis kivel beszélhetne a Béciről, és a párbajjal kapcsolatos érzéseiről? Éva, Alek, Anikó, ez volt a választék, mind a 3 ember távolabb állt tőle. Jerzy nem pártolt el sehova, csak alkalmazkodott az új helyzethez. Most mit csináljon, gyűlölködjön velük? Az aztán végképp nem rá vallana.
2011. ápr. 19. 09:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Jó lelkű néha még vicces is

végre felszabadulhatott a Rácz-ék alól jól érezhette volna magát erre beküldik Gigit aki majd megint lehúzza

2011. ápr. 19. 09:57
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Ha Gigi látta volna az utóbbi két napban az összefoglalókban, talán be sem megy hozzá a villába, vagy csak azért, hogy elhajtsa a fenébe, ezt a gusztustalan, álszent, ravasz "szépfiút".
2011. ápr. 19. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:

"Ha Gigi látta volna az utóbbi két napban az összefoglalókban, talán be sem megy hozzá a villába"

Szerintem sem. Mármint én Gigi helyében rájöttem volna, hogy "ó, jaj, Jerzy többé már nem az a befolyásolható hülyegyerek, akit kényem-kedvem szerint hülyíthetek és befolyásolhatok". Micsoda egy szemét alak ez a Jerzy, hogy nem bírta tovább elviselni a lekezelő hangnemet, hmf. Mit képzel ő. Hogy lehet olyan nagyképű, hogy azt hiszi megengedheti magának az ÖNÉRZETET.

2011. ápr. 19. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
hát ti h.lyék vagytok. Béci a nagyképű?? hol éltek ti, zacskóban? az a buta jerzynek lett most nagy a pofája, de csak addig lesz az, míg ki nem esik most és rá nem jön, hogy nem őt juttatták tovább az alekosz-fanok, hanem bersz.rtak a béci erejétől és ezért szavazták ki.
2011. ápr. 19. 12:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az ÖNÉRZETES gügye gyerek akkor miért miért mondta Bécinek, miután visszament a villába a párbaj után, hogy igazad volt Béci! A hatalmas önérzete csak Bécivel szemben nyilvánul meg, a két alkoholistával meg ott duruzsol a seggükbe bújva, akik az egész eddigi játék folyamán lebunkózták, leundorítózták, és leköpték! Hát ez aztán az ÖNÉRZET!
2011. ápr. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!