Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mindig akkor sejtenek...

Miért mindig akkor sejtenek bundát a VV-ben, mikor az egyik Rácz emberkének van valami hátrányos dolga?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tartom, hogy mindig akkor volt a legnagyobb VV-re ugatás, csalás kikiáltása, mikor az egyik Rácz valami olyat kapott, netalántán kiesett...

Én inkább ahhoz álltam érthetetlenül, hogy mikor mindketten kiabálták ki a villából ki a családtagjaiknak, nem zárták ki őket, de még büntetést sem kaptam... Olivért kikészítettek a büntetéssel annyira, hogy szinte a falat kaparta, Évát is nagyon megbüntették szabályszegésért, ezek meg a LEGALAPVETŐBB szabályt nem tartották be, aztán kis "enyjebenyjenemszabad" sem volt... Akkor nem háborogtak a rajongók, mi?

Facebook-on a Béci hivatalos oldalán meg olyan írások tömkelegét olvastam, hogy "ez Magyarország, rasszizmus", "azért esett ki, mert nem az embert nézték, csak a cigányt látták"... Úristen! Ezek meg fehér emberek számából, vagyis billentyűzetéből :D tipikus olyan szövegek, amit a cigányok szoktak felhozni a saját védelmükre - ha amúgy nincs igazuk.

Miért nem lehet szépen elfogadni, hogy Rácz Béla egyáltalán nem volt erős? Mégis mitől lett volna? Két győztes párbajtól? Azok olyan párbajok voltak, amiket a másik fél feladott, egyértelműen, kimondottan nem akart megnyerni.

Tessék, dolga akadt egy olyannal, aki meg vissza akart menni, ki is esett ellene... :D A nagy erő!

Ja és miért kell azzal érvelni, hogy Jerzy Éva és Alek szavazói miatt maradt bent? És ha úgy van? Gondoljuk csak bele, ha X Éva/Alek szavazó odaszavazott, mi lett volna, ha személyesen Évával, főleg Alekkal megy ki és ott van az Y szavazómennyiség is? Mi lett volna az eredmény? Alek-Béci 95-5? :DDD Ilyen alapon...

2011. ápr. 18. 18:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy mondjuk nagyképűnek nem mondtam én soha, nincs is mire annak lenni. Mondjuk bent szerintem senkinek.
2011. ápr. 18. 20:02
 12/17 alkesz éva ***** válasza:
43%
Részemről téma lezárva,szted visszament volna sztem meg nem biztos,írkálhatnánk itt napokig akkor sem jutnák közös nevezőre. a nagyképüs részt meg nem ide akartam.
2011. ápr. 18. 20:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez nyilván itt van, csak én is kiírtam már magamból, ha a sok Bécifan mindenhol veri a nyálát.
2011. ápr. 18. 20:09
 14/17 A kérdező kommentje:
jav.: így van
2011. ápr. 18. 20:09
 15/17 alkesz éva ***** válasza:
Az lenne a legjobb ha vége lenne már a p.csába,mert úgyis csak a balhé van.mindig megfogadom,hogy nem írkálok,de nem bírom ki,hogy ne reagáljak ha vmi nem tetszik.
2011. ápr. 18. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez azert igy nem igaz,bunda lett kikialtva mikor Oliver vesztett,bunda lett kikialtva mikor Szandika veszett,szoval ilyen alapon az Alekosz/OLi fannok sem jobbak.
2011. ápr. 18. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
a lényeg a lényeg Bécike kiesett:D
2011. ápr. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!