Miért mindig akkor sejtenek bundát a VV-ben, mikor az egyik Rácz emberkének van valami hátrányos dolga?
Nevetségesnek tartom, hogy mindig akkor volt a legnagyobb VV-re ugatás, csalás kikiáltása, mikor az egyik Rácz valami olyat kapott, netalántán kiesett...
Én inkább ahhoz álltam érthetetlenül, hogy mikor mindketten kiabálták ki a villából ki a családtagjaiknak, nem zárták ki őket, de még büntetést sem kaptam... Olivért kikészítettek a büntetéssel annyira, hogy szinte a falat kaparta, Évát is nagyon megbüntették szabályszegésért, ezek meg a LEGALAPVETŐBB szabályt nem tartották be, aztán kis "enyjebenyjenemszabad" sem volt... Akkor nem háborogtak a rajongók, mi?
Facebook-on a Béci hivatalos oldalán meg olyan írások tömkelegét olvastam, hogy "ez Magyarország, rasszizmus", "azért esett ki, mert nem az embert nézték, csak a cigányt látták"... Úristen! Ezek meg fehér emberek számából, vagyis billentyűzetéből :D tipikus olyan szövegek, amit a cigányok szoktak felhozni a saját védelmükre - ha amúgy nincs igazuk.
Miért nem lehet szépen elfogadni, hogy Rácz Béla egyáltalán nem volt erős? Mégis mitől lett volna? Két győztes párbajtól? Azok olyan párbajok voltak, amiket a másik fél feladott, egyértelműen, kimondottan nem akart megnyerni.
Tessék, dolga akadt egy olyannal, aki meg vissza akart menni, ki is esett ellene... :D A nagy erő!
Ja és miért kell azzal érvelni, hogy Jerzy Éva és Alek szavazói miatt maradt bent? És ha úgy van? Gondoljuk csak bele, ha X Éva/Alek szavazó odaszavazott, mi lett volna, ha személyesen Évával, főleg Alekkal megy ki és ott van az Y szavazómennyiség is? Mi lett volna az eredmény? Alek-Béci 95-5? :DDD Ilyen alapon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!