Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mindig akkor sejtenek...

Miért mindig akkor sejtenek bundát a VV-ben, mikor az egyik Rácz emberkének van valami hátrányos dolga?

Figyelt kérdés

Nevetségesnek tartom, hogy mindig akkor volt a legnagyobb VV-re ugatás, csalás kikiáltása, mikor az egyik Rácz valami olyat kapott, netalántán kiesett...

Én inkább ahhoz álltam érthetetlenül, hogy mikor mindketten kiabálták ki a villából ki a családtagjaiknak, nem zárták ki őket, de még büntetést sem kaptam... Olivért kikészítettek a büntetéssel annyira, hogy szinte a falat kaparta, Évát is nagyon megbüntették szabályszegésért, ezek meg a LEGALAPVETŐBB szabályt nem tartották be, aztán kis "enyjebenyjenemszabad" sem volt... Akkor nem háborogtak a rajongók, mi?

Facebook-on a Béci hivatalos oldalán meg olyan írások tömkelegét olvastam, hogy "ez Magyarország, rasszizmus", "azért esett ki, mert nem az embert nézték, csak a cigányt látták"... Úristen! Ezek meg fehér emberek számából, vagyis billentyűzetéből :D tipikus olyan szövegek, amit a cigányok szoktak felhozni a saját védelmükre - ha amúgy nincs igazuk.

Miért nem lehet szépen elfogadni, hogy Rácz Béla egyáltalán nem volt erős? Mégis mitől lett volna? Két győztes párbajtól? Azok olyan párbajok voltak, amiket a másik fél feladott, egyértelműen, kimondottan nem akart megnyerni.

Tessék, dolga akadt egy olyannal, aki meg vissza akart menni, ki is esett ellene... :D A nagy erő!

Ja és miért kell azzal érvelni, hogy Jerzy Éva és Alek szavazói miatt maradt bent? És ha úgy van? Gondoljuk csak bele, ha X Éva/Alek szavazó odaszavazott, mi lett volna, ha személyesen Évával, főleg Alekkal megy ki és ott van az Y szavazómennyiség is? Mi lett volna az eredmény? Alek-Béci 95-5? :DDD Ilyen alapon...

2011. ápr. 18. 18:53
1 2
 1/17 alkesz éva ***** válasza:
45%
unalmas ez az "Olivér feladta" szöveg.
2011. ápr. 18. 19:23
 2/17 A kérdező kommentje:

Miért, nem adta fel? Szandikát is csak azért győzte le, ha Szandika olyan lett volna, mint az elején, Béci már rég az "ucca" illatát szagolná, úgyis imádja.

Amúgy meg ez a kérdés nem Olivérről szól, hanem arról, hogy már a Ráczok rajongói milyen ostoba módon fröcsögnek.

2011. ápr. 18. 19:27
 3/17 alkesz éva ***** válasza:
21%
mondogassátok csak nyugodtan magatoknak,hogy feladta.Amúgy meg nem csak a Rácz rajongók fröcsögnek mindenki szidja a másikat
2011. ápr. 18. 19:32
 4/17 anonim ***** válasza:
34%

a kérdezőnek teljes mértékben igaza van!én is ugyanezt,ugyanúgy gondolom.

és olivér tényleg feladta,hiszen nem tudta,hogy mi van a szerelmével,ezért,akik jót akartak neki,nem szavaztak rá.szandika meg teljes mértékben,ő tényleg nem akart visszamenni,hiszen pont azért választotta bécit.

és lehet,hogy az alekosz rajongók szavaztak jerzyre,de akkor mi lett volna,hogyha alekosszal párbajozik?

egyszerűen nem tudják elfogadni,hogy a nagyképű rácz úr elbukta a játékot :)

2011. ápr. 18. 19:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Olivér azon a párbajon azt mondta szünetbe hogy nem akar vissza menni és ejtessék ki....
2011. ápr. 18. 19:45
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez az egész "Olivér feladta" dolog hülyeség. Ha feladta volna, akkor ő is szépen kisétált volna, mint azt Gina és Laci megtette.
2011. ápr. 18. 19:47
 7/17 alkesz éva ***** válasza:
28%
Hallotta vki,hogy mondta?
2011. ápr. 18. 19:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Na mert ha Olivér nem törik meg és ugyanolyan jó fej, vagány, mint azelőtt, akkor Béci megy vissza, mi? :D Ne nevettess, mert izomláz van a hasamban amúgy is.
2011. ápr. 18. 19:56
 9/17 alkesz éva ***** válasza:
Írtam,hogy Béci ment volna vissza? Izomláz lesz a hasadban? És még Béci volt a nagyképű.
2011. ápr. 18. 19:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne? :D Igen, sok volt a tesi. ;)

Csak felvétés volt. Biztos nem ment volna vissza. Tegnap bebizonyította, hogy harmatgyenge, hiába a sok "gengszter" (:DDDDD) barát.

2011. ápr. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!