Én csak azt sajnálom hogy Jerzy most azt gondolja erősebb Bécinél is,pedig csak azért szavazták vissza hogy Alekosz könnyebben nyerhessen:-)
2011. ápr. 17. 21:49
3/14 anonim válasza:
Legalább rácztalan a levegő a villában, most már csak a napraforgót kell kigyomlálni (állítom már el kezdett nyalni a Jerzynek).
Magyar ember nyerheti meg a műsort.
(pár rovattal lejjebb szerintem már mennek a 'csalás volt, újraszámlálást kérünk' kommentek és kérdések)
2011. ápr. 17. 21:50
4/14 anonim válasza:
Így van!
Nem nyert meg a Jezry semmit,inkább visszaszavazták Őt,hogy Alekosz nyerhessen.
Bár ha nem mutattak volna közbe képpel %-ot akkor lehet a Béci ment volna vissza!Ezt se mondom biztosra,az viszont tuti,hogy Aleknak tisztogatták a cégig vezető utat!
2011. ápr. 17. 21:53
5/14 anonim válasza:
*célig bocsánat!
2011. ápr. 17. 21:53
6/14 anonim válasza:
Nem kötekedés képpen,de az Alekosz mióta magyar?
Az anyja görög vagy mi!
Nem értem ezt a fajgyülöletet,de mindegy!
2011. ápr. 17. 21:55
7/14 anonim válasza:
Én nem vagyok Jerzy-párti, de inkább ő, mint egy nagyképű senki, aki alattomosan a "rokonát" vitte ki, mert hogy "gyenge". Egyébként nincs a kérdés rossz helyen :D? (Mindegy, átpakolják, ahová kell) Bocs, igazad van, végül is "családi kapcsolat"...
2011. ápr. 17. 21:56
8/14 anonim válasza:
21:53
ha azt akarták volna akkor nem pazarolták volna az a "rengetek" sms-t erre hisz most bélának is kb ugyanannyit küldtek fölösleges pénzkidobás, főleg mert ott az éva anikó..
2011. ápr. 17. 21:58
9/14 anonim válasza:
:DD
vicces,hogy milyeneket tudtok vitázni ilyen semmiségen :DD
2011. ápr. 17. 22:16
10/14 anonim válasza:
21:56 vicces, hogy ezt mondod, hogy a gyengét vitte ki, mikor a kis alekoszbarátod a leggyengébbet =zsófit vitte ki xD szánalmas vagy ezekkel a próbálkozásaiddal :D:D csak kár, h nem érsz el vele semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!