Én vagyok ennyire savanyú, vagy ez a mai Gálvölgyi tényleg nem vicces?
Nem vagy savanyú, az új GV show-k tényleg nem volt viccesek. Erőltetett, sokadjára már unalmas poénok (pl. "Gyúrunk vazze?", "Na ne!" a reklámok elején). A legerőltettebb jelenet szerintem az automatás jelenet volt. "Elvitte a cica" Azt hittem, ez a Gálvölgyi show, nem a Kölyökklub. A jelenet végén ráadásul tényleg kiszalad egy macska az automatából. Szánalmas... Ezeket a "poénokat" lehetne sorolni napestig, de szerintem nem érdemes.
A G. show egy időben jó volt, de aztán ellaposodott, alaposan. Nem csodálom, hogy elkaszálta a Retekklub. Ideje volt már.
Pár éve olvastam egy cikket, mely arról szólt, hogy Gálvölgyi beszólt a stand-uposoknak, hogy "attól, hogy két-három poént leírnak, még nem lesznek humoristák". Öreg, a te poénjaidat meg a Retekklub írja, nem te, szóval ne álszenteskedj már! Ráadásul a 2015-ös műsorod ellen pont az volt a kritika, hogy a stand-up comedy világában ez már nem elég!
Komolyra fordítva a szót, egyetértek Gálvölgyivel, meg nem is. Egyetértek vele abban, hogy tényleg vannak olyan stand-uposok, akik egy-két poén leírása után már Kőhalminak vagy Hadházinak érzik magukat, és ez baj. Abban viszont nincs igaza, hogy az összes sztendápos ilyen. Sok jó srác van a mezőnyben.
Gálvölgyi művészúr nagyjából a '80-as/'90-es években volt igazán jó. A zertéeles ripacskodásait/erőlködéseit én nem tudom poénosnak nevezni. Nem értem, miért futott 2012-ig ez a "show". Réges-régen el kellett volna kaszálni. A Heti hetest soha nem szerettem, tehát G. ottani szerepléséről nem tudok szólni. A show-ja borzalmas volt. Agykikapcsolásnak tökéletes, de amúgy szánalmas. A 2015-ös különkiadás pedig még az eredeti műsornál is rosszabb volt, nem értettem, erre miért volt szükség.
Tanulság: mindig tudni kell, hogy a csúcson kell abbahagyni. Ez rád is vonatkozik, Dancsó Peti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!