Én vagyok ennyire savanyú, vagy ez a mai Gálvölgyi tényleg nem vicces?
Most ezt pont nem nézem, de úgy általában elmondható szerintem, hogy már nem valami vicces, amit csinál. Még amikor gyerek voltam, tök jó műsorokat tudott csinálni, először azt hittem, azért lehet, mert egy gyereknek persze hogy minden hülyeség vicces, de nem, azokat mai szemmel megnézve is viccesnek tartom. De az elmúlt egynehány évben már nem igazán tud szórakoztató dolgokkal előállni.
Na EZ jó volt: http://www.youtube.com/watch?v=kDUrSWHxclw
Tényleg nem volt vicces, nagyon erőltetett az egész műsor.
De a Heti hetesbe se való már szerintem a Gálvölgyi, ott sem mond semmi humorosat.
De jó hogy ennyien ezt mondjátok...Én meg már azt hittem velem van a baj, de régen tényleg jókat röhögtem rajta, de most már néhány perc után megunom.
És a Heti hetessel is így vagyok. Szerintem ott (is) kezdenek belefásulni a dologba, 10 év alatt kifogytak a humorból. Egyre rosszabb az egész.
Ugyanígy vagyok ezzel, mint ti.
Régen, sok-sok évvel ezelőtt még minden adást megnéztem, sokat nevettem rajta, de az utóbbi időben már a reklámba bevágott kis részek is inkább fárasztanak, mint mulattatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!