Hallottatok arról, amit VV Éváról pletykálnak?
Nem hallottam erről, de simán igaz lehet. Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán kitart a pasija mellette (olyan szempontból, hogy mindig ott van a párbajokon, néhány szerelmes üzenet stb)... számára nem ijesztő, amiket Éva szokott művelni? :D
Igen, én nem szeretem Évát, és fura számomra, hogy bárkinek vonzó lehet az, ahogyan ő viselkedik.
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy ha tudná, hogy csalja a párja, vagy eleve szingliként érkezett volna a villába, akkor másként alakultak volna a dolgai Alekosszal egy idő után.
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lenne akkor, ha Éva megtudná még a villalét alatt, hogy csalja a pasija, vagy el is hagyta... ki tudja, lehet lenne még hegesztés a villában. :D
Ha így is lenne,nem befolyásolná Éva viszonyát Alekoszhoz,mivel érdekből tapad rá mint légy a lószarra,és most már Alekosz is tudja hogy Éva egy számító törtető.
Egyébként el tudom képzelni Ádámról hogy becsúszott néhány numera,eléggé jóképű gyerek,jelentkező biztos volt rá.
Éva hírnevének köszönhetően elég kapós lehet, hogy így megismerték az arcát. Éva, ahogy eleinte viselkedett Alekosszal, már majdnem átléptek minden határt, de érzelmileg teljesen úgy viselkedett vele, mintha a barátja, szerelme lenne, még bújt is hozzá ilyesmi. Ez már akkor kiverhette a biztosítékot Ádámnál. Csak Éva ekkor hirtelen 180 fokos fordulattal, és hogy kikéri magának, mintha nem ő tette volna-, felháborodottan kihátrált valamennyire. Csak azért mert félt, rettegett, hogy ez is még visszafele sülhet el számára!
Aztán meg, amikor Ádám meglátogatta a nyugi szobában ő szexelni is akart volna vele, mert azt remélte, legalább ez biztos jól jönne neki. Ádám persze nem volt hülye.
Az ujsagok azt irtak mindig is viharos volt a kapcsolatuk.Ha ez igaz el tudom kepzelni hogy Adam felrekacsintgatott.
Igen,Eva nagyon mas lenne ha singlikent ment volna be,meglehet nezni miylen volt a bar.02 ben mikor nem volt parja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!