Hallottátok, hogy felnyomták az RTL-t a médiahatóságnál?
Figyelt kérdés
:)) Kész vicc! valamint azok is szívnak elvileg, akik olyan képeket töltöttek fel a netre, amik uszítóak, és sérthetik egyes személyek személyiségi jogait! Gondolom Gigike támadásba lendült, és most ezekből akar pénzt hajtani,ha már nem Ő nyerte a VV-t. :D2011. ápr. 5. 15:12
1/8 anonim válasza:
És azért miért az RTL-t nyomták fel? Nem a csatorna híresztelte a Gigiről a dolgokat.
2/8 anonim válasza:
Én csak örülök neki, a zsidajmédiára nincs szükségünk...
3/8 A kérdező kommentje:
Mert az RTL-t okolják az összes lejárató kampányért is, mivel sokan szóvá tették, hogy tőlük ered minden "szenny"
2011. ápr. 5. 15:22
4/8 anonim válasza:
Az RTL nagyon is tisztába lehetett végig az igazsággal, csak persze szónélkül hagyta, önérdekből persze, hogy önálló életre keljenek a túlburjánzott mende-mondák, feltételezem.
5/8 anonim válasza:
rengeteg bejelentés érkezik a média hatósághoz az ilyen műsorok miatt, de úgyse lesz belőle semmi
6/8 anonim válasza:
29 bejelentés érkezett a médiahatósághoz -és a feleslegesen elküldött Gigi szavazatok miatt,nem képek miatt
7/8 anonim válasza:
Gigi helyében én sem hagynám szó nélkül a mocskolódásokat, amik ellen védekezni sem tudott. Ocsmány eljárás volt, akárkinek a keze is van benne. A nyilvánvaló képmontázsokat pedig még a valóban mocskos Szandika is valódiként próbálta beállítani a tv egyenes közvetítésében. Undorító, Olivér csicska.
8/8 anonim válasza:
1.) Ha tudom, hogy mik derülhetnek ki rólam, nem vállalok médiaszerepet.
2.) Ha tudom, hogy manipulál egy műsor, nem költök pénzt szavazatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!