Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hallottátok a Gigi beszólását...

Hallottátok a Gigi beszólását arról, hogy el fogja lopni a többiek piáját? Jellemző?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem jol ertetted.
2011. jan. 27. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Jól értettem. Akkor mondta, mikor arról volt szó, hogy ki,- mit fog venni a delláján. Ha a fiuk viszkit vesznek, Ő bizony ellopja. A Laci azt mondta, hogy Ő nem fog rámenni.
2011. jan. 27. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem azert mondta hogy megigya hanem azert mert nem akarja hogy piat vegyenek a dellakon.
2011. jan. 27. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

Azért mondta az a Gigi hogy ellopja a Piát, mert szerinte elég undoritó dolog az hogy azt amit nyerrnek dellát, azt magukra költik és nem a közösbe rakják.

Igazuk van. Hogy néz ki az hogy a másik nem tud mit enni, de pl: az Olivér issza a wiskyt

2011. jan. 27. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak nézőpont kérdése. Amit megnyer 1-1 ember, szeritem joga lenne hozzá, hogy arra költse amire akarja, és ne a közösbe rakja. Szerintem abban is van ráció, meg abban is, hogy berakják a közösbe. De megoldották, mert nem lehet választani, megy a közösbe és kész.
2011. jan. 27. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

17:23

Miután az a csapat direkt ellenük szövetkezett (nyíltan), ezért teljesen jogos OLivértől ez. Amúgy is az lenne, de így meg aztán nyilván nem érzi szükséét, hogy rájuk költse az általa megszerzett pénzt.

2011. jan. 31. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:

utolsó:

Ja de érdekes hogy a Pezsgő fütrdő meg van , az olivéréknél. De a másik kajáját akarta felzabálni

2011. jan. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!