Hallottátok a Gigi beszólását arról, hogy el fogja lopni a többiek piáját? Jellemző?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 14:01
2/7 A kérdező kommentje:
Jól értettem. Akkor mondta, mikor arról volt szó, hogy ki,- mit fog venni a delláján. Ha a fiuk viszkit vesznek, Ő bizony ellopja. A Laci azt mondta, hogy Ő nem fog rámenni.
2011. jan. 27. 14:33
3/7 anonim válasza:
Nem azert mondta hogy megigya hanem azert mert nem akarja hogy piat vegyenek a dellakon.
4/7 anonim válasza:
Azért mondta az a Gigi hogy ellopja a Piát, mert szerinte elég undoritó dolog az hogy azt amit nyerrnek dellát, azt magukra költik és nem a közösbe rakják.
Igazuk van. Hogy néz ki az hogy a másik nem tud mit enni, de pl: az Olivér issza a wiskyt
5/7 anonim válasza:
Ez csak nézőpont kérdése. Amit megnyer 1-1 ember, szeritem joga lenne hozzá, hogy arra költse amire akarja, és ne a közösbe rakja. Szerintem abban is van ráció, meg abban is, hogy berakják a közösbe. De megoldották, mert nem lehet választani, megy a közösbe és kész.
6/7 anonim válasza:
17:23
Miután az a csapat direkt ellenük szövetkezett (nyíltan), ezért teljesen jogos OLivértől ez. Amúgy is az lenne, de így meg aztán nyilván nem érzi szükséét, hogy rájuk költse az általa megszerzett pénzt.
7/7 anonim válasza:
utolsó:
Ja de érdekes hogy a Pezsgő fütrdő meg van , az olivéréknél. De a másik kajáját akarta felzabálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!