"Az a nagy büdös helyzet, hogy sajnos Béci fogja megnyerni
már látom magam előtt ahogy a lófejű testvérével ott vigyorognak a nyereményházban.
az ilyen műsorokban sose az nyer aki megérdemelné"
Sajnos tényleg igazad van BéCI GÁNY fogja megnyerni!
2011. ápr. 14. 18:31
13/24 anonim válasza:
sajnos Béci nyeri meg meert amíg van olyan hülye aki képes azt leírni hogy Béci megérdemli addig meg is nyeri. Már miuért érdemelné meg az a nyomi? Mert előadja hogy szegény? Kamu. Mert jóképű, és a tinipicsk elolvadnak tőle? Ez nem szépségverseny. Miért érdemli meg? Nem értem.. Aki megérdemelné, az Jerzy, mert ő nem rosszindulatú, és jófej, ő tényleg volt igazán szegény, stb.
2011. ápr. 14. 19:50
14/24 anonim válasza:
kimondta hogy szegény? mert ő biztos nem... megint csak a ti h.lye kitalált f.szságotok... És igenis ő érdemli meg egyedül bennt. és pont
2011. ápr. 14. 20:28
15/24 anonim válasza:
"kimondta hogy szegény? mert ő biztos nem... megint csak a ti h.lye kitalált f.szságotok... És igenis ő érdemli meg egyedül bennt. és pont"
Szerintem már el se olvassátok h mit ír!
Ez mindenhol ott van,és Béciért kampányolt,bár tudnám miért!Veszélyes ez a forma!
Azért elmondom érthetően!
HA BÉCI MEGÉRDEMLI HOGY NYERJEN,AKKOR ÉN FELREPÜLÖK AZ ŰRBE,ÉS LEHOZOM NEKTEK AZ ÖSSZES CSILLAGOT!
2011. ápr. 14. 21:59
16/24 anonim válasza:
te meg állandóan Béci ellen kampányolsz. de én legílább tudom h én miért teszem, mert én nem vagyok olyan naív mint te...-.-"
2011. ápr. 14. 22:02
17/24 anonim válasza:
Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten Alekosz a görög isten
2011. ápr. 15. 13:08
18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:nem vagy semmi Alekosz görög Isten-hát ezzel vitatkoznék :D Amugy nincs semmi bajom vele,az tény hogy nem egy mindennapos pali.
Ugy látom,hogy a többség nem nagyon kedveli Bécit,de mégis rá tippelnek,hogy van esélye megnyeri.
Amugy miért nem kedvelitek?
Szerintem elég laza srác,jó fej..de azért tényleg egy kcsit nagyképű,ezt nem is tagadom!
2011. ápr. 15. 21:04
19/24 anonim válasza:
Béci beképzelt,nagyképű,agresszív,kétszínű,haszonélvező,gátlástalan,amiért csak azért hívta ki Jerzyt mert fosott Alekosztól!
Ezek mind jó tulajdonságok,szóval nem értem miért nem szeretitek!
2011. ápr. 16. 22:13
20/24 A kérdező kommentje:
Na akkor ennyit Bécitől :D Jerzy lenyomta.Nem gondoltam volna....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!