Ki osztja a véleményemet a való világgal kapcsolatban, hogy Béci rosszul döntött, így nem is nyerheti meg a VV-t?
Szerintem megnyerheti.
A szavazatok eloszlasa anyira nem erdekes mert igaz 3mennek a dontobe de a 3ik rogton a finale elejen kiesik,es utanna mar csak kettore lehet szavazni,nem ugy van hogy az adas vegeig szavaznak mind a 3ra.
A helyzet az, hogy ma 9.11-kor pontosan ezt válaszoltam egy kérdésre. Úgyhogy ez az ÉN véleményem, és te osztod (11.46-kor).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Talán abban döntött rosszul,hogy a jószerencsére bízza a végjátékot.Azt vártam tőle hogy Alekoszt viszi ki,mert ha egy férfi akar valamit akkor tesz is azért hogy elérje a célt,és nem a véletlenre bízza.
Így hogy mindketten finalisták lesznek,már semmi sem rajtuk múlik mert nincs igazi párbaj,onnantól kezdve csak hazárdírozás,mint a rulettasztalnál,fekete vagy piros,páros vagy páratlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!