Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Béci szerintetek kihívja Jerzyt?

Béci szerintetek kihívja Jerzyt?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor kibszott nagyot csalódok benne, mert oké ez egy játék, és nincs köze ahhoz hogy Jerzy Gigivel van, de amíg van más lehetősége pl Anikót kihívni, addig szerintem nagyon szemét, és gyáva húzás. -.-
2011. ápr. 11. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem gyava huzas,en nem csalodnek benne.Jerzynek annyi,ha kovetkezo korben Eva kiviszi kint hagyja es ugy Eva dontos.
2011. ápr. 11. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Jó lenne kihívná...utálom Jerzyt
2011. ápr. 11. 14:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem gyáva hozzá. Anikót fogja kihívni.
2011. ápr. 11. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sógor jelöltjét csak nem hívja ki. Ha elég tökös, Alekosszal megy párbajra!
2011. ápr. 11. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Béci nem viszi ki Jerzy-t!Mert jóban vannak,mert a húgával van együtt és ha mondjuk időközben Béci kiesik Jerzy bent marad és megnyeri( bár ezt nem nyeri meg,ő biztosan nem)akkor van lové,meg minden mert gondolom abból a pénzből Giginek is adna,ha persze együtt lesznek az igazi való életben,mert ez amit mi élünk itt kint az a való világ és nem az a villaélet,az csak szórakozás,pihenés,piálás...stb..
2011. ápr. 11. 14:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Aki megnyeri majd ezt a párbajt tuti NEM kap védettséget...
2011. ápr. 11. 14:53
 7/14 A kérdező kommentje:

szerintem Évát Jerzy kint hagyja, Évának az az egy lehetősége van a döntőre, ha többet nem megy párbajozni, de szerintem fog, és már Alek rajongói nem fogják visszaszavazni.

védettség már tuti nem lesz, de szerintem alap, hogy Anikót vigye, nem? Jerzyvel azért jóban van. Ez kb olyan, mintha Alek azt mondaná, hogy na Évát viszem párbajozni. Szerintem.

Ha Jerzyt kiviszi, tuti Jerzyre szavazok.

2011. ápr. 11. 15:03
 8/14 anonim ***** válasza:

még az is megeshet, hogy a gyűlölt Évát hívhatja ki!

egy hét alatt sokminden történhet, amilyen "szabálytartó" Évike (akár ki is zárhatják, de a mentessége szinte biztosan megszűnik, a kiválasztásig!

új:

[link]

2011. ápr. 11. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:

egyik barátja szerint, a nagy vetélytársat, Alekoszt fogja kihívni: (mert Évát, egyelőre úgy tűnik nem, de még ez is benne lehet a pakliban...)

[link]

(ha most a párbajban megveri, akkor nagyon nagy esélye lesz a végső győzelemre, ha nem akkor meg később sem tudná legyőzni, és minek tovább húzni...)

2011. ápr. 11. 17:29
 10/14 anonim ***** válasza:

A vasárnapi kiválasztáson azonban Alekosz óva intette Bécit, hogy őt válassza. A villa okostojása láthatóan kellemetlenül érezte magát, amikor Balázs az ő nevét is szóba hozta. Alek szerint "ha Béci okosan gondolkodik, akkor Jerzy és Anikó közül választ".

[link]

HOPPÁ!

/mi történt? ...oda a nagylegénység, (keménység)? ...fosik a p*csa!, pedig a Rete-Klub VV-4 forgatókönyve szerint, neki KI KELL ESNIE, hogy elindulhasson, a beharangozott, minden idők "leg-szenzációsabb sztárműsora", az Alektosz feleséget keres.../

2011. ápr. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!