VV Évát tegnap miért nem büntették meg?
Figyelt kérdés
Pofátlanul a szaunában aludt, míg a többiek kinn a szabadban a feladatnak megfelelően. Másokat megbüntettek szabályszegésért, de Évát csak figyelmeztették. Pofátlanság, és a nézőket is hülyének nézik.2011. ápr. 10. 07:51
1/11 anonim válasza:
Én ugy tudom, hogy megbüntették, mégpedig nagyon szigoruan. Elvesztette a védettségét, ma Őrá is lehet jelet tenni!
2/11 anonim válasza:
Van,amikor a nézők döntenek,hogy kapjon-e büntetést..
3/11 anonim válasza:
Első! Nem vették el a védettséget, csak figyelmeztették, hogy még egy szabályszegés, és akkor veszíti el. Úgyhogy tényleg nem kapott bűntetést.
4/11 anonim válasza:
Hát ez az!!!!!
Öt nem büntetik mert az infantilis viselkedése miatt van /sajnos/ műsor. Azért sajnos mert a magyarok többségének ez tetszik!
Már akkor kizártam volna amikor leköpte Jerzyt! De persze az RTL nem hogy megbüntette ezt az ocsmány nőszemélyt de még 1000 x leadták ezt a minősíthetetlen viselkedést! Gratulálok RTL! Meg a párbaj is Gigivel! Futtatja Évát is Alekoszt is!
Most se kapott semmi büntetést!
Szerintem ö verekedhetne akkor is csak azt mondanák ejnye ejnye Évike még egy ilyen és dádá!
5/11 anonim válasza:
Első vagyok! Bocs, akkor ezt félre értettem.
6/11 anonim válasza:
09:02-es! Félre ne érts, nem akarom védeni Évát, de azért miért kellett volna kizárni, mert köpött? Az nem szabályszegés, csak egy olyan viselkedés forma, amivel saját magát járatta le. Egyébként sem Jerzyt köpte le, mert nem az ő irányába csinálta, hanem csak úgy a levegőbe. Amúgy meg nem mindig kapnak bűntetést, szóval most nem Éván kell lovagolni, hogy csak ővele tesznek kivételt. Hol bűntetnek, hol csak figyelmeztetnek. Elég gáz, nekem sem tetszik, hogy ennyire nem következetesek.
7/11 anonim válasza:
Nem ő az első, akit nem büntetnek meg. Hol így, hol úgy...
8/11 anonim válasza:
Bécit semmiért nem bűntetik meg. Mit fáj ez neked? ha Bécinek szabad Évának is szabad. Bekaphatod.
10/11 anonim válasza:
Béci a lila cuccban. Rémes volt, különösen a nadrágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!