Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem értem, Laci miért ment ki...

Nem értem, Laci miért ment ki a villából?

Figyelt kérdés

mi ez a 20 év duma? vki magyarázza már el.

azt olvastam h tönkrement a vállalkozása, azért megy ki. Ez igaz? egyáltalán mivel foglalkozik?

2011. ápr. 8. 20:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ezt mondom én is!

vki mondja már meg mivel foglalkozik?

sporttal kapcsolatos??

2011. ápr. 8. 21:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem bírja idegileg, ezért vannak a fizikai tünetek. Jobban is tette, hogy abbahagyta, ez nem neki való játék.
2011. ápr. 8. 21:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Állítólag testőr cége van,meg valami mester is.
2011. ápr. 8. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Írd már be a google-be,h dr.Lázár László,és rögtön megtudod,h ő már sokmindent elér.mint munkában,mint sportban!a testalkat nem mérvadó.ott van:Növényi,Fekete,v több külföldi is!
2011. ápr. 8. 21:40
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Beírtam.Egypár képet adott ki.

Nem kötözködés képpen tényleg,de valaki írja már le,mit tett le az asztalra,mit csinált eddig,mert Én nem találok róla semmit.

2011. ápr. 8. 22:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Testőr cége van vagy mi. és igeni ssport ember, pl jiu-jitsu vizsgát is tett volna márciusban az 5. danját szerezte volna meg (mondjuk neked mondhatom mi ez úgy se tudod, ez egy japán harművészet.)

az hogvy hogy néz ki nem zárja ki hogy sportember, rengeteg testesebb ember van aki otthon van a sportban.

amúgy utáltam lacit de azért az értékeit nem kell lealacsonyítani.

azért ment ki a villából mert 20 évig csak dolgozott mint az őrült, semmire nem volt ideje, most a villában hírtelen sok ideje lett gondolkodni és sok mindenen agyalt, rájött dolgokra, átértékelt sok mindent, összeomlott, ennyi. megesik ez. mindenesetre ha most ilyen rossz állapotban van nem kell felé utálkozni.

2011. ápr. 8. 22:18
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csak elpunnyadt,meg bedepizett az unalomba.

Hétfőnként ismétlik a másik műsorát a cool-on a Pokol Hete címmel.

Azért ott eléggé zorallban nyomják napi 18 órában a kiképzést.

Tényleg nagy a kontraszt a között,meg a vv között.

Viszont az elhízásra,erre a testalkatra sportemberként tényleg nincs mentsége.Elhízott kövér ember.Lehet,hogy bunyóban rombol,de a koleszterinje nem egy sportolóé az biztos.

2011. ápr. 9. 01:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Én furcsa módon megtaláltam,h miket csinált!
2011. ápr. 9. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
nem vagyok biztos abban, h 100 %-ig önszántából ment el. lehet, az RTL küldte el, mert a többi villalakóhoz képest nem olyan népszerű, és, h legyen miről beszélni. nem olyan nehéz eljátszatni vele, h adja elő a hattyúk halálát. de ez csak az én véleményem. a vv szerkesztők biztos jobban tudják.
2011. ápr. 9. 11:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért gyanús,mert érdekes mód mindig akkor jött elő vmi betegsége amikor olyan hét volt h a fizikumra szükség lett volna.(fitt hét,dzsungel hét)Pedig ő nagy sport ember
2011. ápr. 9. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!