Nem értem, Laci miért ment ki a villából?
mi ez a 20 év duma? vki magyarázza már el.
azt olvastam h tönkrement a vállalkozása, azért megy ki. Ez igaz? egyáltalán mivel foglalkozik?
ezt mondom én is!
vki mondja már meg mivel foglalkozik?
sporttal kapcsolatos??
Beírtam.Egypár képet adott ki.
Nem kötözködés képpen tényleg,de valaki írja már le,mit tett le az asztalra,mit csinált eddig,mert Én nem találok róla semmit.
Testőr cége van vagy mi. és igeni ssport ember, pl jiu-jitsu vizsgát is tett volna márciusban az 5. danját szerezte volna meg (mondjuk neked mondhatom mi ez úgy se tudod, ez egy japán harművészet.)
az hogvy hogy néz ki nem zárja ki hogy sportember, rengeteg testesebb ember van aki otthon van a sportban.
amúgy utáltam lacit de azért az értékeit nem kell lealacsonyítani.
azért ment ki a villából mert 20 évig csak dolgozott mint az őrült, semmire nem volt ideje, most a villában hírtelen sok ideje lett gondolkodni és sok mindenen agyalt, rájött dolgokra, átértékelt sok mindent, összeomlott, ennyi. megesik ez. mindenesetre ha most ilyen rossz állapotban van nem kell felé utálkozni.
Szerintem csak elpunnyadt,meg bedepizett az unalomba.
Hétfőnként ismétlik a másik műsorát a cool-on a Pokol Hete címmel.
Azért ott eléggé zorallban nyomják napi 18 órában a kiképzést.
Tényleg nagy a kontraszt a között,meg a vv között.
Viszont az elhízásra,erre a testalkatra sportemberként tényleg nincs mentsége.Elhízott kövér ember.Lehet,hogy bunyóban rombol,de a koleszterinje nem egy sportolóé az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!