Kik lesznek a VV döntőben és milyen arányban kapnak szavazatokat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 22:26
11/23 anonim válasza:
Nincs ez lezsírozva szerintem, ezt mutatja a legutóbbi párbaj is. Az RTL nem szól bele a szavazatokba, csak közvetett módokon manipulálja az embereket, pl megmutatja az állást. Azon kívűl van nekünk egy Médiahatóságunk, akiknek kötelessége minden bejelentés után vizsgálatot indítani, ahogy azt most is megtették.
12/23 anonim válasza:
Szerintem sincs lezsírozva, mert tényleg azzal manipulálták a nézőket, h felfedték a képeket, és ezt azért tették, mert az rtl is az Évának szurkolt, ha Giginek szurkoltak volna, akkor nem fedték volna fel a képeket! Egyébként sztem Alek, Béci, és Éva marad benn! :)
13/23 anonim válasza:
Általában, amit itt nagy hangon vv-vel kapcsolatban hangoztatnak, az pont nem jön be:)
14/23 anonim válasza:
Egy a szívás; ha most Béci kihívja Alekoszt. Bár lehet nem akar kiesni.
15/23 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy Alekosz nyeri, és nem Béci! A százalék innentől nem érdekel, de mondjuk egy 60-40 szép lenne :)
16/23 anonim válasza:
Gyerekek, mindenki Aleknak szurkol ő visz mindent, Évi lesz második v. Béci,az RTL is Alek fan!
Alek 60%
Évi 31
Béci 29%
szerintem.
17/23 anonim válasza:
rossz a százaléktippem:
a helyes
Alek 60
Évi 25
Béci15
ez hülyeség?
18/23 anonim válasza:
Azért 15%-nál többet látok benne, de szerintem is túl van misztifikálva Béla erőssége. Eddig nem igazán voltak nagy ellenfelei és így is csak 60-40-re tudott győzni. Olivér és Szandika is ki akartak esni.
19/23 anonim válasza:
Úgy hallottam Sthol már biztos bent marad :-)
20/23 anonim válasza:
Jaja, az lenne az igazi valóvilág, de szerintem nem marad benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!