Alekosz Zsófi és Gombi ellen is 71:29 arányban nyert, nem furcsa?
Sok-sok gyanús dolog van, hogy a VV-ben csalnak, többek közt ez is.
Mennyi lehet rá a valós esély, hogy pont annyi lesz mindkétszer? Nem sok.
Mért ne lehetne ugyanannyi? Nyílván a pontos százalékok különböznek, de a kerekített arányok lehetnek azonosak. Végül is nincs olyan sok lehetőség...
Ha más lenne, pl. 73-27, akkor nem lenne furcsa, akkor nem lehetne csalás? Dehogynem!
Mért kell mindenben csalást látni? Ha belegondolsz reális az eredmény.
Egyre nagyobbakat lehet röhögni ezeken az egyre erőltetettebb kis összeesküvés-elméleteken.
(Mondjuk szerintem ez pont kamukérdés, mert ennyire senki nem hülye.)
Júj tényleg! Hiszen ha ők írják be találomra a százalékokat, akkor az egy adott karakternél odacsalt százalékot a következő párbajánál már nem tudják átírni!!!!44
A negyedik válaszolónak: én elhiszem, hogy van, aki ennyire hülye.
Pont ezen filóztam...szerintem is furcsa. :O
Majd lássuk, hogy lesz-e még ilyen állás a párbajoknál, bár elég gagyik ha legalább 5 %-kal nem változtassák...:DD
"Most hogy Alekosz nyerte erre mindenki felháborodik ha azt mondják hogy csalás vagy kamu.MIÉRT??"
A világ legnagyobb gyökérsége ez a fajta érvelés, ugyanis feltehetően rohadtul nem ugyanazoknak az embereknek a válaszát olvasod mindenhol. De nyilván ez nem fordult meg a fejedben. Segáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!