Mit szóltokhozzá hogy Éva ment vissza? Ti kinek szurkoltatok?
Egyszerűen az RTL klub manipulálta a nézőket a nagyobb nézettség miatt. Ez számomra a legalja.
Meg az is, hogy egy szenvedélybeteg, idegroncs nő a mai fiatalok számára az etalon.
ma 13:43
Ott a pont!!
ma 13:47:
Gigi hol álszent? Amióta ezt valami igen hülye elkezdte hangoztatni,azóta ez megy. Megmondta a párbajon is h a Jerzy és a testvére miatt nem csinálja azt,amit ha nem lennének Ők bent akkor csinálná.(pl. meztelenkedés,fenékmutogatás,stb..stb..)Arról nem is beszélve h a playboynak is levetkőzött,pedig akkor is a villába vlt..Úgyhogy Ő 1etlen 1 szóval nem tagadta a múltját..Minden csak nem álszent.
Még, hogy nem álszent meg nem tagadja multját xD
Mikor beszélt róla vagy mikor viselkedett úgy?
Azzal meg csak saját magát buktatta le, hogy beismerte, hogy máshogy viselkedik mert bentvan a tesvére és az állítólagos szerelme. Ja meg a bikiniben fürdés amikor egy mocskos r.banc valójában. Pontosan ezt nevezik álszentségnek. Ha nem értitek meg a szavak jelentését nézzetek utána.
Átverés az egész...
Biztos vagyok benne, hogy ha nem mutatják meg akkor az eredményeket, Gigi nyer, Alekosz pofára esik..-.-"
A párbaj termét meg teletuszkolják Éva rajongókkal azt persze Gigit nem hallgatta meg senki.
Én az este megfogadtam hogy többet rá se nézek a VV-re, kész agyfárasztás!
"Még, hogy nem álszent meg nem tagadja multját xD
Mikor beszélt róla vagy mikor viselkedett úgy?
Azzal meg csak saját magát buktatta le, hogy beismerte, hogy máshogy viselkedik mert bentvan a tesvére és az állítólagos szerelme. Ja meg a bikiniben fürdés amikor egy mocskos r.banc valójában. Pontosan ezt nevezik álszentségnek. Ha nem értitek meg a szavak jelentését nézzetek utána."
Azt mondta a párbajon hogy 100%-ban magát adta a műsor egész ideje alatt,de volt olyan,amit nem mutatott meg magából mert ott volt a szerelme és a bátyja. Olyan nehéz ezt megérteni? A bikiniben fürdésről meg csak annyit h a bikini/fehérneműben mutatkozásnál többet SOHA nem mutatott meg magából.ennyii...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!