Kinek szurkoltatok? Tomnak, vagy Jerrynek?
Figyelt kérdés
Én Tomnak szurkoltam, de nemrég kiderült, hogy egy csomó barátom Jerrynek, és ez nem hagy nyugodni. Én mindig azt hittem, hogy Tom a Pozitív karakter. Segítsetek megoldani ezt a morálfilozófiai kérdést.2010. febr. 28. 20:11
1/10 anonim válasza:
Én Jerrynek de miután már annyiszor kiba-szott vele a kisegér átpártoltam Tomhoz mert megsajnáltam.:)
4/10 anonim válasza:
Én néha Tomnak, amikor nagyon szerencsétlen volt szegény.
5/10 anonim válasza:
Tomnak, mert már untam hogy az a kis bzi egér folyton bsztatja szegény macskát :)
6/10 anonim válasza:
Tomnak. Remélem, egyszer elkapja egy kígyó vagy egy madárpók azt az idétlen kis Jerryt:D
8/10 anonim válasza:
Tomnak egyértelműen, a rajzoló is Jerryvel van. Meg ahogy Tom üvölt, az kuriózum :D
10/10 anonim válasza:
Én Tomnak, mert Jerry irigy és rosszindulatú volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!