Éva vagy Gigi megy vissza vasárnap a párbajrol? Kinek szurkoltok?
ÉN ÉVÁNAK!!!! :D
Nem számítottam rá hogy Gigit hívja ki.
ÉVA A LEGJOBB,NEKI DRUKKOLOK!
MEGKÉREK MINDEN ALEKOSZ,ANIKÓ,OLIVÉR,SZANDIKA FANT,HOGY SZAVAZZANAK ÉVÁRA,MERT A TESTVÉRPÁRRAL SZINTÉN NEM JÖTTEK KI EZEK AZ EMBEREK,ÉS SZANDIT ÉS OLIT BÉCI EJTETTE KI,GIGI TESTVÉRE!
ALEK FANOK!MI LENNE ALEKKAL ÉVA NÉLKÜL?MÁR AZ OLI IS KIMENT,NEM TUDNA KBONTAKOZNI,MERT NEM LENNE MELLETTE OTT EGY MÁSIK ERŐS SZEMÉLYISÉG,AKIVEL JÓL ELVAN.
Ez kérdés? :D
Hát persze,hogy Évikének,aki egy showgirl. :)
"ti felfogtátok, hogy egy iszákos, hazudós, irigy, buta, őrült nőt védtek? Ti tényleg ilyen hülyék vagytok, vagy csak tettetitek??"
Te felfogod, hogy egy álszent, hazudós, irigy, buta, k.rválkodó nőt védesz?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:06
TE BAROM!
Ha nem vagy tisztába az alkoholizmus fogalmával ,akkor fogd be a pofád te szerencsétlen!!
Ki nem iszik a mai világban?
A mai tizenévesek is literszámra vedelik az alkoholt!
Aki legalább minden nap iszik,azt lehet alkoholistának nevezni.Én egyáltalán nem gondolom hogy Éva alkoholista lenne.GIGI meg egy álszent pi.sa!Még a fotózásnál Bécike alázta h ne engedje a cickóját fotózni!DE 16 évesen mutogathatta magát SZ.PNÉK polóban? GYEREKEK! Kérdem én? Mi ez ha nem álszentség?Évának is vannak hibái,na de nézzétek már meg a Gigit,mielőtt istenítenétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!