Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éva vagy Gigi megy vissza...

Éva vagy Gigi megy vissza vasárnap a párbajrol? Kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés

ÉN ÉVÁNAK!!!! :D

Nem számítottam rá hogy Gigit hívja ki.

2011. márc. 30. 22:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/160 anonim ***** válasza:
38%

Mindenkit lepontoztok,aki nem az édes kis alkoholistátokra szavaz.

Én azt gondolom,hogy Gigire sok roma fog szavazni,és ők többen vannak,mint magyarok.

Én is azt mondom,normálisabb lenne a műsor,ha az alkesz visszamenne "hostessnek"most,amíg még érdekli a népet a VV.Hátha beleférne az idejébe egy elvonókúra meg egy pszichiáter.

Elég durva minősítése az átlag tévénézőnek,hogy ez a semmirekellő piás érdekes.

Lehet lepontozni,kb.annyira érdekel,mint ennek a szőke patkánynak a szereplése a VV-ben.

2011. márc. 31. 00:22
 52/160 anonim ***** válasza:
56%
Hajrá Éva!!!
2011. márc. 31. 07:30
 53/160 anonim ***** válasza:
58%

Az Évás válaszok ugyanúgy le lettek pontozva, ha észrevetted volna. Ez az itteni mentalitás, akinek nem egyezik a véleménye, azt lepontozom, szép.

Amúgy meg mért kell állandóan alkoholistázni? Hetek óta nem lehetett látni Évát ittasan. Volt pár részeg jelenete, de leragadtatok ott?

2011. márc. 31. 08:31
 54/160 anonim ***** válasza:
56%

TEgnap, mikor Éva kimondta Gigi nevét, csak nekem tűnt fel, hogy az addig a halálán lévő Gigi egyből jobb lett?

ÉVA!

2011. márc. 31. 08:38
 55/160 anonim ***** válasza:
77%
Úristen! Úgy szapuljátok egymást, mintha Ti harcolnátok az 50 Millióért! Olyan emberekért harcoltok, akikről azt sem tudjátok kicsodák! Nem értem mi van abban, ha nem egyeznek a vélemények, kinek a pap, kinek a papné. Pont azok veszekednek itt, akik egy darab sms-t nem küldenek a kedvencüknek. Nekem személyszerint Éva sokkal szimpatikusabb,sokkal színesebb egyéniség még akkor is, ha csinál bent 1-2 hülyeséget! De amíg 10-szer röhögök , 5ször megbotránkozok az egyéniségén, addig Gigiben csak azt látom, hogy bambul a mosogató fölött vagy kefél. A másik meg, hogy nem akarok egy családi vállalkozást nézni, úgyhogy ritkításra szorulna ez a hármas. Mellesleg ha Ők lesznek a döntősök, vegyétek úgy, hogy az 50 Milla már el is van tapsolva, mert ugye 1000 Roma fogja verni a nyálát nekik, hogy tartoznak pénzzel, mert Ők szavaztak!
2011. márc. 31. 08:41
 56/160 anonim ***** válasza:
66%
Gigi
2011. márc. 31. 10:11
 57/160 anonim válasza:
63%
Hajrá Éva!!!! A hibáival együtt is jobb mint Gigi az álszent kis pi..a.
2011. márc. 31. 11:00
 58/160 anonim ***** válasza:
60%

ÉVAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É

V

A

!

2011. márc. 31. 13:07
 59/160 anonim ***** válasza:
38%
Ez a primitív tanulatlan nő,a BÁR című műsorban is egy nagy nulla volt.Hírességre törekszik,de csak egy egyszerű paraszt lány,aki nem való semmire. A nők szégyene hihetetlen módon darálja az undorító beszólásait,mindenkit kibeszél,agresszív ,nem is tudom hogy melyik"világban "lenne helye,Leginkább sehol...Hajra Gigi.
2011. márc. 31. 13:27
 60/160 anonim ***** válasza:
23%

Köszönjük szépen a hozzászólásodat kedves barátom.

Csak ezzel kb 10000 ember nem ért egyet veled.

DE semmi gond. :)

Majd elmúlik.

2011. márc. 31. 13:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!