Éva vagy Gigi megy vissza vasárnap a párbajrol? Kinek szurkoltok?
ÉN ÉVÁNAK!!!! :D
Nem számítottam rá hogy Gigit hívja ki.
Én is azt remélem,hogy Gigi esik ki...
Tudjátok hogy miért?Mert megjátsza magát,hogy mennyire rendes...
Azthiszem a villalakók akik már kijöttek a villábol meglepődtek,hogy a Gigi nem is olyan kis aranyoska mint amilyennek mutatja magát....(gondolom aki előbb nem ismerte)
Figyeljetek !
Attól hogy Bécinek a testvére Gigi , és Jerzynek a latra , az nem azt jelenti hogy szavazni fognak Gigire Béci és Jerzy rajongói. Mert nem azt jelenti hogy aki Bécit szereti , és Jerzyt ,Gigit meg nem , és azért nem fognak szavazni rá , mint ahogy fentebb is írtam mert Béci testvére vagy Jerzy b@szó társa!
:)
Évának szurkolok, de sztem a "Lótündér" fog visszamenni...Azért mert sokan bedőltek ennek a szűzies viselkedésnek (bár mostanában eléggé egymásnak estek Erzsivel) vagy mert olyan "rendes" kislány.
Amúgy pedig ha nem most, akkor előbb vagy utóbb úgyis sor került volna egy Éva-Gigi párbajra. Mert ha most Erzsit hívja ki, akkor visszament volna, és legközelebb Alekra kerül a kendő. Ő Lacit hívta volna ki, aztán sztem megint Éván lenne a kendő, és akkor is Gigit vitte volna ki. Ha most kiesik Éva, akkor pár hét múlva is kiesne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!