Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éva vagy Gigi megy vissza...

Éva vagy Gigi megy vissza vasárnap a párbajrol? Kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés

ÉN ÉVÁNAK!!!! :D

Nem számítottam rá hogy Gigit hívja ki.

2011. márc. 30. 22:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/160 anonim ***** válasza:
69%
Évának szurkolunk, de ne felejtsétek el h a lófejűre fog szavazni a jErzsi tábora, a Béci tábora valamint a tezsvírek is. Ne legyen igazam, de nagyonsok agyhalott ember van akiknek bejön ez a szűzk.rva viselkedés és a semmittevés.
2011. márc. 30. 22:38
 42/160 anonim ***** válasza:
70%

Én is azt remélem,hogy Gigi esik ki...

Tudjátok hogy miért?Mert megjátsza magát,hogy mennyire rendes...

Azthiszem a villalakók akik már kijöttek a villábol meglepődtek,hogy a Gigi nem is olyan kis aranyoska mint amilyennek mutatja magát....(gondolom aki előbb nem ismerte)

2011. márc. 30. 22:38
 43/160 anonim ***** válasza:
56%
No lám az értelem megmutatkozott: Éva munkáját hozzák fel!! Hostess. Jaj jaj. Gigike meg hivatásos ribnc! Szerintem kussoljatok, mert nagyon gáz, ahogy próbáljátok Gigkét védeni mindenféle hülye indokkal. Lehet Éva igénytelen, piál és stb, de igaz ember, nem álszentkedik, nem játsza meg magát, és ez nekem fontosabb, szóval baromi ovodás indok, hogy aki Évát szereti az olyan is. Milyen? nevetséges, ilyenkor mindig hogy kibuknak a Gigi-Béci fanok...
2011. márc. 30. 22:39
 44/160 anonim ***** válasza:
60%
ÉVA!!
2011. márc. 30. 22:52
 45/160 A kérdező kommentje:

Figyeljetek !

Attól hogy Bécinek a testvére Gigi , és Jerzynek a latra , az nem azt jelenti hogy szavazni fognak Gigire Béci és Jerzy rajongói. Mert nem azt jelenti hogy aki Bécit szereti , és Jerzyt ,Gigit meg nem , és azért nem fognak szavazni rá , mint ahogy fentebb is írtam mert Béci testvére vagy Jerzy b@szó társa!

:)

2011. márc. 30. 22:54
 46/160 anonim ***** válasza:
45%
de, pontosan azért fognak szavazni rá. Szerinted az olivérre mért szavaztak elsőnek annyian? Mer a féreg alekosz barátja
2011. márc. 30. 22:58
 47/160 anonim ***** válasza:
56%
EVA megy vissza!!!
2011. márc. 30. 23:04
 48/160 anonim ***** válasza:
26%
kussolj te xD na mivan, nem bírjuk a kritikát?:D:D
2011. márc. 30. 23:08
 49/160 anonim ***** válasza:
72%

Évának szurkolok, de sztem a "Lótündér" fog visszamenni...Azért mert sokan bedőltek ennek a szűzies viselkedésnek (bár mostanában eléggé egymásnak estek Erzsivel) vagy mert olyan "rendes" kislány.

Amúgy pedig ha nem most, akkor előbb vagy utóbb úgyis sor került volna egy Éva-Gigi párbajra. Mert ha most Erzsit hívja ki, akkor visszament volna, és legközelebb Alekra kerül a kendő. Ő Lacit hívta volna ki, aztán sztem megint Éván lenne a kendő, és akkor is Gigit vitte volna ki. Ha most kiesik Éva, akkor pár hét múlva is kiesne.

2011. márc. 30. 23:15
 50/160 anonim ***** válasza:
57%
Gigi
2011. márc. 31. 00:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!