Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek jogos hogy Aniko...

Szerintetek jogos hogy Aniko most bedurcazott megint?

Figyelt kérdés
A lopasra gondolok.Csak nekem tunt poennak az egesz?Velemenyem szerint Aniko egy kicsit felfujja most a dolgot.Mellesleg tok konnyen ki lehetett volna vedeni csak valamelyik kidugta volna a fejet satorbol es mar nem tudtak volna lopni.
2011. márc. 30. 07:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hiszen Anikó is lopott volna még,mondta hogy reggelre elviszik az egész hűtőt,mármint gondolom,mindent ami benne van.
2011. márc. 30. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Anikó egy hisztis p*csa.Mindenbol nagy dolgot csinál,mindent felfúj.Emlékesztek Alekosz "meglökésére"?Na ott sem volt semmi lökdösődés és milyen nagy dolgot csinált belőle.
2011. márc. 30. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Hisztis pics*a, mint ahogy ezt már elmondták előttem páran! :) Mindenből ügyet csinál.. én nagyon jól szórakoztam a tegnapi adáson amikor 'lopkodták' el egymástól a dolgokat.. Béciék pusztán hülyéskedtek, biztos nem maradtak volna kint kaja nélkül Anikóék, a f**szért kellett neki ott hisztiznie. -.-
2011. márc. 30. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, elég hülye módon elrontotta a végére a hangulatot.
2011. márc. 30. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

érdekes amíg Olivér bent volt a Bécicának és fanjainak ezek a poénos dolgok nem voltak poénosak. Most hogy Bécicának van kedve poénkodni már poénosak, és más nem durcizhat be ezen? Na ezért az a véleményem Bécicáról és fanjairől, hogy degenerált idióták.

Anikó kicsit túlreagálta. Ez tény. Én arra tudok gondolni, hogy ugye elvitték a cigijét és a kajájukat is, na most én pl ha tudom hogy elveszik a kajámat tiszta ideg leszek, hiába nyilvánvaló hogy visszakapom. Szóval valahol meg tudom érteni. Mellesleg semmi poén nem volt benne Béciék részéről, mert először Anikóék lopták el a tortát, szóval ők csak utánozták -.- Gáz ez a Béla gyerek -.-

2011. márc. 30. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Kisapám, a degenerált idióta sajnos te vagy. Én nem tudnám ezt az "akció jelenetet" a gyagya Olika "mindent összekenő" gyermeteg, kisiskolás szintű poénjaihoz hasonlítani, ami jellemzően ugyan olyan gusztustalan, mint maga az ember.
2011. márc. 31. 07:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Béczigányra az is jellemző, hogy önmagától semmiféle vicces dolgot nem tud kitalálni.Eszébe se jutott volna, ha Anikó nem viszi el a tortát, ami tényleg poénos volt, mert ők észre sem vették.Amúgy egyáltalán nem vagyok Anikó-fan, de most komolyan.Ebben mi a franc volt vicces, hogy bevitték az asztalt????? (különben Bécikének ez testhezálló feladat volt, hisz tudjuk, hogy szereti eltulajdonítani mások dolgait, végre kicsit megmutathatta önmagát:-DDD) első voltam
2011. márc. 31. 07:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Istenem! Ha ilyen biztos lenne a lottó ötösöm, mint az, amennyire tudtam, hogy milyen érvelés fog következni Béci ellen!
2011. márc. 31. 10:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Anikó hülyesége még a tegnapi adásban is folytatódott. Mikor már nem tudta, mibe kössön bele, előállt azzal, hogy a lencséjükről leöntötték a vizet! Most talán már nem is tudják megfőzni! Még a Béci gyerek is tudta, hogy az csak magába szívta éjjel a vizet, ráadásul nem is lencse, hanem sárgaborsó volt. Amit egyébként Alkeszunk nagyon gusztán meg is tudott főzni.
2011. márc. 31. 10:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, Béci ellen sajnos mindig is ez az érvelés fog előjönni, mert köztudott, hogy egy pitiáner bűnöző, a hugicája meg egy k.rva.Érdekes, Alekoszról meg Éváról nem derültek ki ilyen ocsmány dolgok, mint a Rácz testvérpárról.
2011. ápr. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!