Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek jogos hogy Aniko...

Szerintetek jogos hogy Aniko most bedurcazott megint?

Figyelt kérdés
A lopasra gondolok.Csak nekem tunt poennak az egesz?Velemenyem szerint Aniko egy kicsit felfujja most a dolgot.Mellesleg tok konnyen ki lehetett volna vedeni csak valamelyik kidugta volna a fejet satorbol es mar nem tudtak volna lopni.
2011. márc. 30. 07:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
sztem tök poéntalan volt az egész asztallopás.igaza van anikónak.ez jellemző bécire, h csak ilyen szar poénjai vannak.
2011. márc. 30. 08:26
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem volt jogos. Anikó egy hisztis pi*sa.

Én speciel nagyon jól mulattam azon a jeleneten. Mellesleg egyértelmű, hogy reggel tényleg visszakapták volna az asztalt. Feleslegen emiatt hisztériázni.

2011. márc. 30. 08:29
 3/20 A kérdező kommentje:

08:26

ha jol tudom Aniko lopott eloszor,es tok jot nevetett rajta mikor ette a tortat.

2011. márc. 30. 08:36
 4/20 anonim ***** válasza:
CSak az Anikó fanoknak nem volt poénos az asztallopás....Amúgy Béciéknek sztem addig eszükbe se jutott a lopás,míg ő el nem csórta a tortát.És ők nevettek Anikó lopásán.
2011. márc. 30. 08:55
 5/20 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb hogyha bedurcizik,mintha itatná az egereket.Mióta bent van,már két púpozott talicska papírzsebkendő elfogyott.Ma tolják be a harmadikat.
2011. márc. 30. 09:06
 6/20 anonim ***** válasza:
Időnként bizony nagyon idegesítő a viselkedése, pedig én tényleg igyekszem a jó oldalát keresni. Nagyon lehangoló volt a vicces jelenetek utáni hisztije, pedig hát ő kezdte az egészet a torta elcsenésével. Az a baj, hogy néha bizony túlzottan komolyra veszik a játékot, és ez elrontja a poénokat.
2011. márc. 30. 09:26
 7/20 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a torta lopás még poénos volt, de hogy utána mindent elvittek, azon már nem tudtam úgy röhögni. De tényleg ez jellemző Bécire, hogy nem tud mértéket tartani, most miért nem volt elég a paprikás krumpli? A másik meg az, hogy valahol ez tetten érés volt, mert hallották végig a laciék,hogy lopnak, nem? Csak már ismervén Bécikét baxtak rá az egészre. Ani szerintem a cigi miatt akadt úgy ki.
2011. márc. 30. 09:30
 8/20 anonim ***** válasza:
Anikó furcsa figura és igazságtalan volt a hisztije. Nekem poén volt ahogy Béci és Jerzy elvitte az asztalt. Végre tudtam szívből nevetni rajtuk. Azért Anikónak lehetne annyi sütnivalója, hogy tudja nem veszik el a kajájukat a többiek.
2011. márc. 30. 09:35
 9/20 anonim ***** válasza:
Anikó sokszor túlzásba viszi a hisztit, nem ez az első eset. Poénosabban is felfoghatta volna, egyébként meg Béciék amúgy sem lophatnak a kertlakóktól, csak fordítva működik, úgyhogy egyértelmű volt úgy is visszakapják. Bár abban is van igazság, hogy Béci tényleg nem tud mértéket tartani. Ok, elvisznek pár cuccot, meg az asztalt. De aztán mikor már iborult a bili, még utána is elvitték a padot. Hát azt már tényleg nem kellett volna, mert láthatták, hogy a kertlakók nem poénnak fogták fel, és ez számomra már szándékos bosszantásnak tűnt, nem viccesnek.
2011. márc. 30. 10:26
 10/20 anonim ***** válasza:
Egyedül Anikó cirkuszolt csak emiatt, még Laci is viccesen dorgált csak ezért.
2011. márc. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!