Miért érzik a Béci fanok felsőbbrendűnek magukat?
JJönnek itt azzal mindíg, hogy ők nem alacsonyodnak le odaáig, hogy válaszolgassanak a kérdésekre (ugye érzitek hogy már itt bukta, mert ezt is pl le kellett írniuk), de attól még sokan vannak, és stb, biztos mindenki tudja mire gondolok...
Miért áltatják ezzel magukat, ahelyett hogy beismernék, hogy igenis kevesen vannak?
Most komolyan. Tényleg ez a legnagyobb bajod? Két év múlva már arra sem emlékszel majd, hogy valaha is a világon voltak.
Pl. nézted a 2008-as Megasztárt? Ha nézted is, lefogadom, hogy a 12 döntős felének már nem emlékszel a nevére, pedig közülük sokan még a mai napig is a médiában vannak olykor-olykor.
De elmondom neked, hogy van ez, miért nem ellentmondásos a dolog: értelmes emberek inkább a Béciék társaságát keresnék a való életben, de értelmes emberek nem nagyon nézik a műsort. Ha nézik is, nem fárasztják magukat azzal, hogy fórumokra járjanak, mert van jobb dolguk, nem költik a pénzüket sms-ekre, mert van jobb helye a pénzüknek.
Lefogadom, hogy az adományhéten te is küldtél sms-t a rászorulóknak, de előtte se adakoztál, meg azóta sem. Már ki is ment a fejedből, mintha a világon csak az létezne, amit a tv-ben mutatnak.
Én nem tudom meddig lennék képes Alkesszal egy fedél alatt élni, de valószínű megkeserítenénk egymás életét, mert számomra egy nagyon irritáló egyén, és ezt folyamatosan tudtára is adnám.
A kérdésre a válasz: Béci szimpatizánsai valóban másfajta körökből tevődik össze, és nem feltétlenül csak azokból, akikre te gondolsz. Én sem tartozom közéjük, de ha már választanom kéne Alkesz és Béci között, ezerszer inkáb Bécit választanám, de bármelyik játékost is inkább, mint azt az embert. És tökéletesen megértem azokat is, akik már nem akarnak lealacsonyodni odáig, hogy vitába szálljanak hasonló fórumokon sem a műsort, sem pedig a játékosokat illetően. Én is abban bízom, hogy sokkal többen vannak ők, akik megtartva véleményüket nem bocsátkoznak értelmetlen vitákba ezzel kapcsolatban. Jómagam is hülyeségnek tartom, hogy erre fecsérlem a szabadidőmet, de sajnos mostanság jóval több van belőle a kelleténél, ezért vagyok még hajlandó rá.
"Miért áltatják ezzel magukat, ahelyett hogy beismernék, hogy igenis kevesen vannak?"
Tudod,lehet h kevesen vagyunk,(bár nem hinnééém.. de m1)és lehet h Alekosznak 2x akkora rajongó tábora van,de b.szhatjátok,mert amúúúgy is Béci fogja megnyerni,mert és ezt jóljegyezzétek meg:MI ODATESSZÜK MAGUNKAT A SZAVAZÁSNÁL!!
ennyíí..köszikepuszika
(annyit még hozzáfűznék a kérdéshez h én is Béci fan vagyok,mégis válaszolok többnyire a VV-s és a Bécis kérdésekre.)
Első vagyok.Képzelje el az a "köszikepuszika"-s és társaik(a Béci rajongók),hogy igaz,hogy Alekosznak szurkolok,nem küldtem egy darab sms-t SE!És olyan liba sem vagyok hogy ilyen hülyeségeket írjak,mint a köszikepuszika,meg hasonló irritáló hülyeségek!De az adakozásnál IGEN,írtam sms-t,és szerintem a Béci imádóknak,akik olyan rendesnek hirdetik magukat a példaképükkel együtt,na,azoknak is kellett volna küldenie!
Hajrá ALEKOSZ!!!És nem Béci.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!