Most tényleg kinek szimpatikus ez a fajta viselkedés amit béci csinál?
Óó beleélte magát...Amikor "nő" volt mit csinált?? :D
Valamit vagy rendesen vagy sehogy! Alek hatalmas forma, nagyon bírom! :D
Igazából nem csak ez katonaság a probléma.Pl. unalmas már szerintem hogy a csapból is az Alekosz folyik, az RTL már most nőket keres neki stb.
Amíg bent volt az Olivér addig jó arc volt, mondom én is bírtam nagyon de most már nem.Megváltozott a stílusa na, de ezt gondolom ti is látjátok, vagy nem mert annyira elvakultak vagytok.
És NEM, azaz NEM Béci párti vagyok, semleges számomra.
Például nekem. Tudja fene, de én valahogy Alkesz műsorán sem tudok szórakozni. Vajon miért? Miért van az, hogy hogy egyenesen idegesít még a puszta látványa is?
Tudom! Biztosan hülye vagyok hozzá, hogy megértsem a különleges humorát - amit egyébként nagyon ritkán csillogtat meg, mert annyira lefoglalja nagy elméjét a kameráknak előadott beszédeinek előre gyártott megfogalmazása. Ez az, ami leköti egész napját és nem is marad ezen kívül másra energiája.
Bécit leszólók pedig mindenbe belekötnek, bármit is csinál a villában. Alkesznál minden úgy jó, ahogy ő játsza, ezzel szemben, ha mondjuk Béci áll hasonló módon a feladatokhoz, már azonnal letámadjátok. Pedig Alkesz élt vissza elsőként is a leginkább hatalmával az üzleti héten is, mikor csodálatosan kiviláglott óriási jelleme, amitől kész hányingerem lett a műsort nézve. Persze az, hogy Béci átvállalta Alkesz lelki társa által kiadott feladat végrehajtását, érdekes módon minden Béci-utáló füle mellett elment. Pedig ezt még Alkeszkánt is elismerte.
Most le lettünk értékelve, azok, akik azt mondták ,hogy nekik nem jön be ez a stílus amit Béla folytat.Nem mintha érdekelne ,de akkor egy 100%-os válaszért azt kellett volna válaszolnunk ,hogy : ""Imádom Bécit!Teljesen jogos amit csinál.Imádom a nagyképűségét ,és a kinti életmódját."
Kérdezem én WTF(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!