Most tényleg kinek szimpatikus ez a fajta viselkedés amit béci csinál?
Eddig se birtam Bécit , de most egyenesen utálom.
Beképzelt ge*i láda.
Ő oltja Alekot ,hogy "azért szavaznak rá a nézők,mert a hülyeség jön be az embereknek"
Pff!
Na és ő mit csinál?Lop,csal hazudik folyton.Nekem speciál nem jön be ez a stílus.Olivérnek kellett volna visszamennie ,nem neki.:(
Rajta legalább látszott hogy nem véresen komolyan vette mint Alekosz.
Amúgy szerintem Alekosz egyre sz@rabb.
Már unalmas az okoskodása is, mellesleg nem is olyan okos csak úgy formálja a szavakat hogy annak tűnjön.
IQ teszten, asszem 1 embert tudott csak megelőzni, hát elégég égett a feje szerintem.
Ezeket mondom úgy hogy régebben második kedvencem volt Anikó mögött.
tudom nem alekosz volt a kerdes, de szerintem a vv egy jatek alaekosz meg jatszik ...
ennyi
Nem mutatok mert épp tegnap láthattad főműsoridőben, ha gondolod nézd meg újra az rtlmoston:D
Látszott a beszédstílusán mintha a többiek valami darab sz@rok lennének csak.Éva szerinted miért lett rá pipa?
De többet nem írok mert a végén minuszba megyek a sok piros kéztől, de akkor is tartom a véleményem hogy Alekosz kiégett, és már rohadt unalmas az okoskodása.
Akármilyen Bécivel kapcsolatos kérdésre az a válasz:-hogy mert az Alekosz...
Ez elég gyenge magyarázat a Béci fanoktól, de legalább nem hazudtolják meg a kedvencüket, hiszen ugyanolyan alpári stílusban minősítenek másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!