Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket is idegesít, hogy VV...

Titeket is idegesít, hogy VV oli mindenhol ott van az RTL-en?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
de igen. Én már inkább attól félek, hogy milesz, ha az az iq betyár alekosz jön ki... olyan lesz mint egy egyszámos előadó. Fél évig kb. mindenhol ott lesz, aztán elfelejti mindenki.
2011. márc. 24. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
engem nem
2011. márc. 24. 18:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Olivér csak közbedumálni tud, nem meghallgatni, ami szintén kell a műsorvezetéshez. Olyan pofátlanul tolja magát az előtérbe, hogy feláll a szőr a hátamon. Most meg a Fábry show...Szerintem impotens is.
2011. márc. 24. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem Olit, elnézném ugyanúgy, mint Balázst.
2011. márc. 24. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
8%

Egyáltalán nem zavar. Tetszik Oli stílusa.

Mi van savanyú a szőlő, hogy kiesett, de nagyot kaszált? Meg már előre savanyú az is, hogy Alek is kaszál majd, Béci meg a kutyának se kell majd? Ez van! Hahahaha...

2011. márc. 24. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
engem nagyon zavar. egy bekepzelt f*sz
2011. márc. 24. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
utolsóval értek egyet.nekem is bejön Oli stílusa,jófej és vagány,mindig odamondja az igazat.a béla lehúzhatja magát a wc-n!így hogy Oli kiesett,természetesen hajrááá Aleeeek.:))
2011. márc. 24. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
kaszált?? Mivel kaszált ember? egy senki, ugyanúgy mint az alkosz barátja... Mellesleg kit érdekel, h ki nyeri meg? Már úgy is bebizonyították, h ki mit tud, és a Béci mérföldekkel felülmúlta mindkettőt, tehát ő az abszolút nyertes.
2011. márc. 24. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az Olivér azért különbözik a többi villalakótól. Ő azért már felmutatott valamit. Régen ő volt a műsorvezetője a megawatt-nak és dublőrködik is.

Ez ugyanolyan, mint mikor "felvételizett" az a hosszú szőke hajú lány a vivába, mint műsorvezető. Ő is az mtv-n vezette a műsorát.

2011. márc. 25. 08:33
 10/13 anonim ***** válasza:
én nagyon örülök neki:D médiába termett ezaz ember. régen is műsorvezető volt a viván, alap, hogy a tv-ben a helye ilyen f@asza stílussal ;)
2011. márc. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!