Titeket is idegesít, hogy VV oli mindenhol ott van az RTL-en?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:22
1/13 anonim válasza:
de igen. Én már inkább attól félek, hogy milesz, ha az az iq betyár alekosz jön ki... olyan lesz mint egy egyszámos előadó. Fél évig kb. mindenhol ott lesz, aztán elfelejti mindenki.
3/13 anonim válasza:
Olivér csak közbedumálni tud, nem meghallgatni, ami szintén kell a műsorvezetéshez. Olyan pofátlanul tolja magát az előtérbe, hogy feláll a szőr a hátamon. Most meg a Fábry show...Szerintem impotens is.
4/13 anonim válasza:
Én szeretem Olit, elnézném ugyanúgy, mint Balázst.
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Tetszik Oli stílusa.
Mi van savanyú a szőlő, hogy kiesett, de nagyot kaszált? Meg már előre savanyú az is, hogy Alek is kaszál majd, Béci meg a kutyának se kell majd? Ez van! Hahahaha...
6/13 anonim válasza:
engem nagyon zavar. egy bekepzelt f*sz
7/13 anonim válasza:
utolsóval értek egyet.nekem is bejön Oli stílusa,jófej és vagány,mindig odamondja az igazat.a béla lehúzhatja magát a wc-n!így hogy Oli kiesett,természetesen hajrááá Aleeeek.:))
8/13 anonim válasza:
kaszált?? Mivel kaszált ember? egy senki, ugyanúgy mint az alkosz barátja... Mellesleg kit érdekel, h ki nyeri meg? Már úgy is bebizonyították, h ki mit tud, és a Béci mérföldekkel felülmúlta mindkettőt, tehát ő az abszolút nyertes.
9/13 anonim válasza:
Szerintem az Olivér azért különbözik a többi villalakótól. Ő azért már felmutatott valamit. Régen ő volt a műsorvezetője a megawatt-nak és dublőrködik is.
Ez ugyanolyan, mint mikor "felvételizett" az a hosszú szőke hajú lány a vivába, mint műsorvezető. Ő is az mtv-n vezette a műsorát.
10/13 anonim válasza:
én nagyon örülök neki:D médiába termett ezaz ember. régen is műsorvezető volt a viván, alap, hogy a tv-ben a helye ilyen f@asza stílussal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!