Mi a véleményed Gigiről? Felpontozok mindenkit
Figyelt kérdés
Nem a kinti életével kapcsolatos dolgokra vagyok kiváncsi, hanem amit bent nyújt a villában.
A villaléte alatt ki milyen véleménnyel van róla és miért?
Ugye a színésznő és az álszent jelzőt már ezerszer hallottuk ezen az oldlon (is). Felhozhattok konkrét eseteket, példákat, amiért kedvelitek avagy miért nem.
2011. márc. 24. 15:08
11/13 anonim válasza:
Rendkívül unalmas, semmi érdekes nincs benne unalmas nézni is.
12/13 anonim válasza:
unalmas, és sunyi. röviden ennyi.
valaki emlékszik valam nagyon emlékezetesre Gigitől azon kívül hogy Jerzyvel izélt, mert az engem pl nem érdekelt
meg hát minden alkalmat kihasznál, hogy az embereket kidumálja, egymás ellen uszítsa, undorító kis sunyi a csaj, kb olyan mint Laci, csak Laci jobban álcázza magát XD
13/13 anonim válasza:
Egy pica@.Mostmár kezd nyalizni Évának meg Anikónak. Kérem a pontot. Fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!