Mondanátok nagyon jó filmeket? (felpontozok mindenkit)
Lehet régebbit is, de jobban örülnék újabbaknak.
A kedvenc műfajom a thriller, elgondolkodtató, vígjáték. De bármit írhattok, amit szerettek.
Köszönöm.
Én régi filmeket ajánlok, pl. volt egy francia film: Egy férfi, aki tetszik nekem, Annie Girardot és Belmondo voltak a főszereplők. Elgondolkodtató, igaz, tizenévesen láttam, most pedig hatvan vagyok. Akkor nagyon tetszett.
Ma is szívesen megnézném.
Az Esős vasárnap az 1960-as évekből, vagy a Szerelmesfilm, szintén a hatvanas évekből - magyar filmek.
Besütizve (vígjáték, egy drogosról szól)
Egy boltkóros naplója (ez csajosabb film)
A negyedik
Zöld darázs (állítólag jó)
A király beszéde és Fekete hattyú pedig az elgondolkodtatóbb kategóriába tartoznak
Ismeretlen férfi (Unknown)
A következő három nap (The Next Three Days)
Sorsügynökség (The Adjustment Bureau)
Csak szexre kellesz (No Strings Attached)
Kellékfeleség (Just Go With It)
Másnaposok 1,2
127 óra
Törvénytisztelő polgár
Rec 1,2
Paranormal activity 1,2
Harcosok klubja
scifi: 12 majom, Donnie Darko, Blade Runner
gengsztervígjáték: Ponyvaregény, Erőszakik
vígjáték: A szomszéd nője mindig zöldebb,
Részeges karatemester 2
thriller: Hetedik, A halál jele, Az üldöző(The chaser)
Másnaposok 1-2
Fekete hattyú
Eredet
A közösségi háló
127 óra
P.S I love you
Férjhez mész, mert azt mondtam
Apádra ütök
Szintén kb 40 éve a Filmmúzeumban láttuk azt a filmet is, aminek a címét nem tudom, a következőkről szólt:
egy nagyon jó házasságot mutat be, a feleség megértő, a férj figyelmes, jó pár éve élnek már együtt, ha jól emlékszem, gyerekeik is vannak.
Egy napon azonban egy lakást bemutató ingatlanos nő felkelti a férfi vágyait, és megcsalja a feleségét.
Otthon egy intim beszélgetés során bevallja a feleségnek, és nagyon megkönnyebül, mondja a feleségének, hogy ő a legmegértőbb, még ezt is meg tudja érteni és meg tudja bocsájtani. A nőn nem látszik semmilyen felindulás, nem hisztizik, nem csinál jelenetet.
A nő még aznap öngyilkos lett, egy közeli tóba ölte magát.
Nagyon megrázó volt, kiváló szereplőkkel.
Ha valaki tudja, mi volt a címe ennek a filmnek, nagyon örülnék, ha megtudhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!