Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nagyon jó filmeket?...

Mondanátok nagyon jó filmeket? (felpontozok mindenkit)

Figyelt kérdés

Lehet régebbit is, de jobban örülnék újabbaknak.

A kedvenc műfajom a thriller, elgondolkodtató, vígjáték. De bármit írhattok, amit szerettek.

Köszönöm.

2011. júl. 11. 17:28
 1/10 anonim válasza:

Én régi filmeket ajánlok, pl. volt egy francia film: Egy férfi, aki tetszik nekem, Annie Girardot és Belmondo voltak a főszereplők. Elgondolkodtató, igaz, tizenévesen láttam, most pedig hatvan vagyok. Akkor nagyon tetszett.

Ma is szívesen megnézném.

Az Esős vasárnap az 1960-as évekből, vagy a Szerelmesfilm, szintén a hatvanas évekből - magyar filmek.

2011. júl. 11. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Besütizve (vígjáték, egy drogosról szól)

Egy boltkóros naplója (ez csajosabb film)

A negyedik

Zöld darázs (állítólag jó)

A király beszéde és Fekete hattyú pedig az elgondolkodtatóbb kategóriába tartoznak

2011. júl. 11. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Ismeretlen férfi (Unknown)

A következő három nap (The Next Three Days)

Sorsügynökség (The Adjustment Bureau)

Csak szexre kellesz (No Strings Attached)

Kellékfeleség (Just Go With It)

2011. júl. 11. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Amerikai história X
2011. júl. 11. 19:37
 5/10 anonim válasza:

Másnaposok 1,2

127 óra

Törvénytisztelő polgár

Rec 1,2

Paranormal activity 1,2

Harcosok klubja

2011. júl. 11. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:

scifi: 12 majom, Donnie Darko, Blade Runner

gengsztervígjáték: Ponyvaregény, Erőszakik

vígjáték: A szomszéd nője mindig zöldebb,

Részeges karatemester 2

thriller: Hetedik, A halál jele, Az üldöző(The chaser)

2011. júl. 11. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Másnaposok 1-2

Fekete hattyú

Eredet

A közösségi háló

127 óra

P.S I love you

Férjhez mész, mert azt mondtam

Apádra ütök

2011. júl. 11. 21:22
 8/10 anonim válasza:
Volt egy film kb 40 éve az akkori Filmmúzeumban, ha jól emlékszem, Házasélet volt a címe. Két részből állt, az egyik részben a nő szemszögéből mutatja a csődbe jutott házasságot, illetve azt, hogy hogyan jutottak el idáig. A másik részben pedig ugyanazt a férj szemszögéből. Tanulságos volt.
2011. júl. 14. 15:31
 9/10 anonim válasza:

Szintén kb 40 éve a Filmmúzeumban láttuk azt a filmet is, aminek a címét nem tudom, a következőkről szólt:

egy nagyon jó házasságot mutat be, a feleség megértő, a férj figyelmes, jó pár éve élnek már együtt, ha jól emlékszem, gyerekeik is vannak.

Egy napon azonban egy lakást bemutató ingatlanos nő felkelti a férfi vágyait, és megcsalja a feleségét.

Otthon egy intim beszélgetés során bevallja a feleségnek, és nagyon megkönnyebül, mondja a feleségének, hogy ő a legmegértőbb, még ezt is meg tudja érteni és meg tudja bocsájtani. A nőn nem látszik semmilyen felindulás, nem hisztizik, nem csinál jelenetet.

A nő még aznap öngyilkos lett, egy közeli tóba ölte magát.

Nagyon megrázó volt, kiváló szereplőkkel.

Ha valaki tudja, mi volt a címe ennek a filmnek, nagyon örülnék, ha megtudhatnám.

2011. júl. 14. 15:38
 10/10 anonim válasza:
Kiváló film volt kb 45 évvel ezelőtt a Tolsztoj regényéből készült Feltámadás. Híres orosz szereplőkkel készült a film, nagyon megfogott akkor. Ma is újra mregnézném.
2011. júl. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!