Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed Gigiről?...

Mi a véleményed Gigiről? Felpontozok mindenkit

Figyelt kérdés

Nem a kinti életével kapcsolatos dolgokra vagyok kiváncsi, hanem amit bent nyújt a villában.

A villaléte alatt ki milyen véleménnyel van róla és miért?

Ugye a színésznő és az álszent jelzőt már ezerszer hallottuk ezen az oldlon (is). Felhozhattok konkrét eseteket, példákat, amiért kedvelitek avagy miért nem.

2011. márc. 24. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Nekem különösebben nincs bajom vele, semleges. Sokan szidják a kinti élete miatt, de úgy gondolom, hogy mindenki életében van olyan pont, amit ha még jól felnagyít a média, akkor az is hatalmas bűn lenne az emberek szemében...
2011. márc. 24. 15:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezért sem vagyok kiváncsi ezekre a dolgokra. Csak a villalétbeliekre. A kinti élete már lerágott csont.
2011. márc. 24. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Gigi punnyad, de ha arról van szó, hogy valódi szereplési lehetőséget kap, teljes lázba kerül és mintha kicserélték volna. Két külön ember. Olyan fura.
2011. márc. 24. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Az első vagyok. Én azt látom, hogy úgy él bent, mint egy normális ember a hétköznapi életben, és lehet szidni a származását (mostanában sokan élvezettel teszik ezt), de minden nap rendezett az ágya, összepakol maga után, főz, takarít, és mindezt zokszó nélkül, és nem kényszerből.
2011. márc. 24. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Unalmas.

Engem nem érdekel, hogy ki milyen életet él a valódi életében, engem az érdekel, hogy ha le ülök nézni a vv. műsort, akkor szórakoztató legyen. Még ha nem is vicces, de legalább történjen valami, ami miatt érdemes legközelebb is nézni, hogy vajon hogyan fog folytatódni az a bizonyos szitu.

Márpedig ilyet Gigi nem szokott csinálni. Azért nem ülnék le a műsort nézni, hogy vajon ma is ugyan olyan rendben lesz-e az ágya mint tegnap, vagy ugyan ma nagyobb tisztaságot teremt-e a villában mint tegnap.

A természete sem túl bonyolult, hogy amiatt lehetne nézni.Elvan a testvérével és a kis társaságával, a feladatokat elvégzi, és ennyi.

2011. márc. 24. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekm sok véleményem nincs róla.Bent elvan csendesen,a feladatokat teljesíti.

Kinti élete:mindenki úgy él meg ahogy tud.

2011. márc. 24. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekm sok = Nem sok
2011. márc. 24. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Na mégegyszer XD

Nekem sok véleményem nics róla.

Csak sikerült rendesen leírni :)

2011. márc. 24. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

15.38 vagyok

Pl mikor őrségben voltak, az Éva-Anikó páros, akik nem csípik egymást túlzottan, sokkal többet poénkodtak mint a Béci-Gigi páros. Pedig a beszavazáson a kis filmjükben úgy adták elő magukat, hogy ők milyen jó, milyen vicces testvérpár.

Na jó, az tettszett ahogy a behatolót megsemmisítették:)

2011. márc. 24. 15:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Na, ilyenekre gondoltam:)

15:38, egyetértek teljesen.

Az én véleményemet is leírom:

Szerintem unalmas, legalábbis egy szórakoztató műsor nem tőle lesz szórakoztató, izgalmas. Számomra jelentéktelen a villabeli léte. Ami bosszant benne, hogy Jerzy-t kihasználja. Főleg, miután nagy nyugodtságban mondta a Bécinek, hogy ha kimegy a "szerelme", nem érdekli.

Ja, és néha a fejvágásával mindent elárul, hogy mit gondol másokról.

2011. márc. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!