Ki nyeri meg a vv4-et? Szerintem Alekosz vagy Béci
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 18:43
5/14 anonim válasza:
Alekosz, egyértelmű. Ha meg nem, akkor is ő fog nyerni. A többiek eltűnnek majd a semmiben, ő meg azonnal új műsort kap.
6/14 anonim válasza:
Remélem Alekosz. De ha nem, akkor is ő marad fent, a többiek eltűnnek.
Mint Majka esetében, csak ő tudott a köztudatban maradni az akkori lakók közül.
7/14 anonim válasza:
Én is remélem, hogy Alekosz.
Bár az Oli Béci párbajon is meg voltam győződve, hogy Oli nyeri, szóval semmi sem biztos. Van egy sejtésem, de inkább le sem írom, mert az csúnya dolog lenne.
10/14 anonim válasza:
Szeretném, ha Béci nyerné, és nagyon bízom is ebben. De bárki is nyerné, jobban megérdemelné ezt a nyereményt, mint a lusta, alkoholista, szerencsétlen Alekosz. Az nem érdekel, hogy ez után a műsor után milyen szinten fogják még egy darabig favorizálni, csak a VV-t ne nyeressék meg vele. Inkább keressenek neki feleséget, foglalkoztassák a neki - és a rajongóinak - való műsorokban, maximum azokat már nem nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!