Hát nem irigylem a két kiképző tisztet sem, mert nem osztogathatnak büntit úgy, ahogy azt igazából megérdemelnék a lusta és engedetlen tagok. Inkább úgy néz ki sokszor, hogy a kiképzők jönnek zavarba a visszapofázások miatt. Évát meg egyáltalán nem érdekli, hogy az ő lustasága miatt büntetik a többieket, jót röhög a markában, semmi csapatszellem, semmi figyelmesség, segíteni akarás nem szorult belé. Ez az önző és lusta természete lehet az egyik fő oka a kinti életben is, hogy nincsenek barátai.
2011. márc. 23. 13:29
12/16 anonim válasza:
Évát úgy lehetne rávenni csak fizikai tevékenységre, ha csak akkor kapna cigit és piát, ha engedelmeskedik és elvégzi a kijelölt feladatokat.
2011. márc. 23. 14:08
13/16 anonim válasza:
7:31-nek 20:16 vagyok ,hááááát pont azért írtam,h . Jerzy megérdemelte -e hogy az Éva őt választotta takarítótársnak.és Évike b--tt neki segíteni....azt mondta ő majd a maradékot takarítja...bizony ,bizony azt éellene,h . elvenni tőle a cigit amíg nem működik együtt.
2011. márc. 23. 14:46
14/16 anonim válasza:
Én teljesen megértem Évát. A két kiképző már rögtön a legelső napon, amikor még semmi rosszat nem csinált nagyon megalázóan, sértőn beszélt leginkább vele, de a többi villalakóval is. Nem tudom hány ember tűrné el egy szó nélkül azt hogy így beszéljenek vele, én biztos hogy nem. Ez a hét senkinek sem tetszik bent a villában, mégis közülük egyedül Éva meri kinyilvánítani a véleményét...
Nekem az jött le, hogy a két kiképző élvezi azt, hogy másokat megaláz, nem csinálnak semmit, csak ordibálnak meg parancsolgatnak, és ez szerintem undorító.
2011. márc. 24. 13:04
15/16 A kérdező kommentje:
És gondolod, h a seregben kedvesebbek az emberrel?:) Nem. Sőt, ott ha nem csinálod amit mondanak, testi erőszakot alkalmaznak. ^^
2011. márc. 24. 13:31
16/16 anonim válasza:
Szerintem a sereg is szörnyű lehet. Egyszerűen nem tartom normálisnak hogy van 2 ember akik mindenkinek parancsolgatnak, de visszapofázni, megvédeni magukat már nem lehet a többieknek.
Meg különben is, szerintem egy nővel nem lehet így bánni.
De amúgy ez a hét még mindig jobb mint a jótékonysági, ez legalább izgalmas egy kicsit, a jótékonysági tiszta unalom volt:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!