Ki az aki úgy gondolja, hogy Vastag Csaba és Tolvai Reni is megérdemelte a győzelmet?
Lehet kapni a cd-ket az ujságosoknál.1000 forint!
Nikolas,CSaba és Norbié 10 számmal.Én vettem Nicosat!
Köszi, kedves első, de nem ez volt a kérdés...
A megát nem néztem, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de Csaba megérdemelte, viszont Nikolas is ugyanígy megérdemelte volna. Mindkét srác nagyon jó volt szerintem, bár azért Csaba jobban tetszett, mert több változatosságot mutatott, és jobb volt a szereplése. De ez olyan dolog, hogy aki Attilának drukkolt, vagy Nikolasnak, azok igazságtalannak tartják. De ha fordítva nyertek volna mindkét versenyben, ugyanez lenne a helyzet. Mindegy mi történik, mindig lesznek elégedetlen emberek.
Első vagyok!Tudom h nnem ez volt a kérdés csak gondoltam aki erre ir az szereti is öket és érdekli.Irtam volna válaszra is.Most irok:Én mindkettőben pont arra szavaztam aki a második lett.Nekem ők jobban teteszettek.Renivel utolag egyetértek mert megérdemelte viszont Csabával nem.
Remélem kielégitő volt a válaszom.
én! :)
teljes mértékben. :) az egyiket egy határon túli magyar nyerte, a másikat pedig nem. ez így volt igazságos. :) illetve hangilag is vannak legalább olyan jók, ha nem jobbak, mint az ellenfeleik. teljes mértékben megérdemelték a győzelmet mindketten. sokat dolgoztak, küzdöttek. Csaba teljesen átváltozott az indulásához képest, egyértelműen jó irányba, és Reniről is nagyjából ez mondható el.
mindketten megérdemelték! :) és biztos vagyok benne, hogy egyik sem volt bunda.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!