Éva megérdemelte, h a kiképzőtiszt nekivágta a matracot?
Véletlenül vágta hozzá, de amúgy Éva nagyon hülyén viselkedik. Mindenki megpróbálja teljesíteni a dolgokat, de ő nem...
Amúgy aki hozzávágta nem is olyan rossz pasi. :P :D (Mármint nem a kopasz, hanem a másik. De lehet az egyenruha fétis...:D )
És Béci megérdemelte, hogy elvegyék a plüsmacijait? MEG ÁM!! XD mint egy ovis!
Mellesleg az első bűntetést azért kapták a többiek mert Béci eldugta a cuccait, nem Éva miatt.
Évától meg nem tudom mit vártok mindig is ilyen volt, most miért lenne különb?
20:16
Ha vegignezted az osszefoglalaot lathattad hogy Jerzy takarit,szoval errol ennyit.
Nem vagta hozza csak felboritotta,amugy megerdemelte hogy lerangatta az agyrol a a madracot,Mondjuk a kikepzotiszt helyebe tuti nem massal csinaltattam volna meg hanem visszahivtam volna Evat es vele.
Valóban nem direkt vágta hozzá, de még ha direkt lett volna, akkor is igen, megérdemelte.
Éva hihetetlen gyökér. Az oké, ha valaki öntörvényű, de azt igazán felfoghatná már, hogy ez most egy olyan hét, ahol bizony jobban jár, ha kussol, és csinálja amit kell. Neki, és a többieknek is jobb lenne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!