Mivel bántotta meg Gigi Jerzy-t?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmivel, én nem láttam.. pedig mindig szoktam nézni.
2/5 anonim válasza:
Amiről kérdeztél arra én se tudok válaszolni, de azt tudom, hogy Gigi folyamatosan bántja Jerzit. Amikor a kapcsolatuk kerül szóba, Gigi mindig egyfajta gúnyos arckifejezést ölt magára. Jerzi meg van olyan hülye, hogy észre se veszi. Gigi magasról tesz Jerzire, kint már semmi se lesz ebből a "hatalmas" szerelemből.
3/5 anonim válasza:
Hatalmas szeremről itt senki nem beszél. Bár Jerzy érző lelkű, jó gyerek, nem hiszem hogy Gigit kellene okolni bármiért is, ha nem látszik olyan tökéletesnek a kapcsolatuk a villában. Mindkettőjük ugyanannyi előnyt és hátrányt élvez ebből a kapcsolatból, nem hinném, hogy bármelyikük is kihasználná a másikat. Azt hiszem Jerzy egyébként is érzékenyebben reagál dolgokra az átlagnál, ezért nem is tudjuk, hogy mi miatt bántódott meg legutóbb Gigitől. De mintha azon vitatkoztak volna össze, hogy az egyik feladatnál, mikor bókokat kellett mondaniuk egymásnak, és Alkesz ezt Giginél értékelhetetlennek minősítette, Jerzynek meg kellett volna-e védenie emiatt.
4/5 anonim válasza:
Azt vettem ki az egeszbol hogy Jerzy akkor kapta fel a vizet mikor titkot kellet nekik irni es Gigi bevagta neki hogy az nem jo titok hogy minden nap maszturbal,erre Jerzy bevagott egy kepet es nem akart Gigivel egy csoportba kerulni.
5/5 anonim válasza:
Tényleg ezzel kapcsolatban lehetett a sértődés! Csak én nem értettem, mit mondott akkor Gigi. Hát ha ezt, akkor az valóban nem volt ízléses megjegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!