Mi a véleményetek VV Alekosz valóságshow-járól?
Figyelt kérdés
még villába és máris....valóban "nélküle" van megtervezve a párkeresés? én nem örülnék a helyébe ennek hogy beleegyezés nélkül... ha igaz egyáltalán hogy úgy van?!2011. márc. 18. 20:29
11/15 A kérdező kommentje:
nézem bámul őket napról-napra mint birka! de útállattal nézek rájuk!!!( a kamuszag miatt!!!)
2011. márc. 19. 11:32
12/15 anonim válasza:
én a Benkő féle társkerreső showt nem néztem de ezt BIZTOS hogy nézni fogom márcsak Alekosz miatt is.és azt mondták a Fókuszban hogy hétfőtöl lehet jelentkezni,akkor szerintem akkortól fogják reklámozni is amiben Olivér is szerepel
13/15 anonim válasza:
Lehet benne van a szerződésben, amit a villa lakókkal írattak alá, hogy ezután az RTL parancsolgat nekik, és bele kell menniük minden interjúba, amit készíteni akar velük az RTL, el kell menniük ide oda szerepelni, stb...
14/15 anonim válasza:
Viszont így nem nyerheti meg Alekosz a VV-t.(szerintem).Bár lehet ezt csak én látom bele.
15/15 anonim válasza:
Én is abban bízom, hogy legalább emiatt nem nyerheti meg az a szerencsétlen flótás a vv-t. Ezt a nyereményt egyedül ő nem érdemelné meg a bent lévő játékosok közül. A most szervezett párkereső műsor viszont éppen neki való, pontosan erre lett kitalálva ez az ember. Kényelmes, luxus körülmények között, semmittevés közepette várni a lábai előtt hódoló nőnemű, várhatóan vele azonos szellemi képességű emberpéldányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!