Van, aki szereti a BEUGRÓT? Én nem tudom elviselni.
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:04
1/13 anonim válasza:
én szeretem :) Ha nem tetszik, egyszerűen nem kell nézned :) Eleinte én is utáltam, aztán rákényszerültem egy haverom miatt, hogy megnézzem, utána már egész megtetszett.
3/13 anonim válasza:
Egyik kedvenc műsorom. Ahogy az előzőek is írták, ha nem tetszik, nem kell nézni.
4/13 anonim válasza:
Az a legszörnyűbb, hogy én még a társast is megvettem, és két emberen kívül mindenki utálta. Pedig szerintem tök jó móka vele játszani.
5/13 Thurston válasza:
A műsor maga ratyi, de jó társaságban király játék.
7/13 anonim válasza:
Nagyon cool (értitek mert a coolon megy) De mi ez a Beugró PLUSZ
8/13 anonim válasza:
Én is szeretem nagyon:D
A beugró plussz az új részek csak így van megjelölve, hogy tudja az ember, hogy ez már új rész :D
9/13 anonim válasza:
Egy infantilis baromság a kedvenc, önjelölt "színészeinkkel". Random ökörködés, amit amúgy bármelyik óvodában megnézhetsz hitelesebb szereplőkkel és nagyobb beleéléssel - csak ott nem osztogatnak többszázezres alkalmi fizetéseket, hülyébbnél hülyébb nevű díjakat és horribilis életjáradékot.
Szóval (szerencsére) nem vagy egyedül. Én már az ajánlójától is viszolygok. Egyszerűen idétlen marhaság az egész.
Igaz, hogy nem muszáj nézni, de nem is az volt a kérdés, hogy nézed-e...
10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! - véleményünk egyezik! És tényleg nem azt kérdeztem, kell-e nézni, vagy nem. Én utálom, idegesit, nem tartom humorosnak, pedig van humor érzékem. Ment a pont.
2011. márc. 18. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!